Sinterklaascomité Vierlingsbeek-Groeningen

 

Vierlingsbeek, november 2020

 

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint!

 

Zoals al eerder gecommuniceerd, zal de intocht dit jaar anders zijn dan andere jaren. We hadden een heel leuk alternatief bedacht, maar ook dat wordt gezien als evenement en kan dus helaas niet doorgaan. Begrijpelijk, maar wel heel jammer. Dat wil dus zeggen dat de intocht aan de Maas in Vierlingsbeek er dit jaar anders uit gaat zien. Groeningen heeft de inwoners geïnformeerd over hoe zij de intocht vorm gaan geven. 

Dit jaar zal Sinterklaas dus niet 'in real life' ergens te zien zijn, maar gaat ook hij 'digitaal' in de vorm van een film/uitzending/show/of dergelijke, daarvoor zijn we nu de mogelijkheden aan het onderzoeken. Dit vraagt vanzelfsprekend ook weer wat anders van ons als Sinterklaascomité, dan voorgaande jaren. We kunnen dus op dit moment nog niet met zekerheid zeggen dat er zondag 15 november een digitale intocht zal zijn. Dit wordt mogelijk wat opgeschoven. 

Hiervan houden wij u op de hoogte via onze facebookpagina “Sint in Vierlingsbeek en Groeningen” en de site http://www.vierlingsbeek-groeningen.nl

 

Lieve kinderen uit Vierlingsbeek en Groeningen,

De Sint heeft een vraag aan jullie!

Hij zou het heel leuk vinden om twee korte filmpjes van jou te ontvangen:

  • Één filmpje waarin jij Sinterklaas een vraagt stelt, een kort liedje zingt, een leuke mop vertelt of iets laat zien dat jij heel goed kan. 
  • En één heel kort filmpje waarin je zwaait naar de Sint.

 

Wat belangrijk is voor het opnemen van de filmpjes:

  • Het filmpje moet opgenomen zijn in hoge kwaliteit met een mobiele telefoon (mp4).
  • Het filmpje moet liggend opgenomen zijn (dus dwars).
  • De afstand tot het scherm is ongeveer 70 cm.
  • Er mogen maximaal twee kinderen tegelijk samen in beeld zijn.
  • De bedoeling is dat de filmpjes kort en krachtig zijn. 

 

De filmpjes mogen gestuurd worden naar: Sintvierlingsbeekgroeningen@gmail.com  en ontvangen wij graag vóór donderdag 5 november. Vergeet niet om de na(a)m(en) en leeftijd van de kinderen die op het filmpje te zien zijn, door te geven. Door het insturen van de filmpjes geef je als ouder(s) toestemming aan het Sinterklaascomité Vierlingsbeek en Groeningen om deze filmpjes te gebruiken voor de online intocht van de Sint. Het Sinterklaascomité maakt de uiteindelijke keuze welke filmpjes gebruikt zullen worden.

 

Sinterklaas verheugt zich nu al op al jullie filmpjes!

 

Daarnaast bekijken we of het mogelijk is om Sinterklaas een persoonlijke boodschap te laten maken.

Mocht je hier interesse in hebben, laat ons dat dan weten door een mail te sturen naar sintvierlingsbeekgroeningen@gmail.com. Meer informatie hierover volgt ook via onze facebookpagina “Sint in Vierlingsbeek en Groeningen” en de site http://www.vierlingsbeek-groeningen.nl

 

Wij wensen iedereen ondanks dat alles anders is een fijne Sinterklaastijd!

Sinterklaascomité Vierlingsbeek - Groeningen