Harmonie De Herleving

 

Harmonie De Herleving, opgericht in 1874, is een bloeiende muziekvereniging die midden in de gemeenschap van Vierlingsbeek en Groeningen staat. De harmonie heeft een drukke agenda en verzorgt jaarlijks ongeveer 40 (muzikale) activiteiten. Daarbij wil Harmonie De Herleving een moderne vereniging zijn, die kwalitatief hoogstaande muziek biedt. Er wordt veelal gewerkt vanuit vernieuwende concepten, waarbij tegelijkertijd de lange traditie van de harmonie niet uit het oog wordt verloren. Harmonie De Herleving verzorgt serenades bij activiteiten als Sint Maarten, de Sinterklaasintocht, de carnavalsoptocht en bij 40- en 50-jarige huwelijksfeesten. Maar zij verzorgt eveneens mooie  themaconcerten en grootse popconcerten met combo en zang.

 

Naast het harmonie-orkest bestaat de vereniging uit de slagwerkgroep, jeugdorkest en blokfluitgroep. Bovendien wordt de vereniging gesteund door een grote groep Vrienden van de Herleving.

 

Zowel het harmonie-orkest als het jeugdorkest staan onder leiding van dirigent Eric Roefs. De slagwerkgroep staat onder leiding van Michel Rouwens. De blokfluitgroep wordt geleid door Marjan Jakobs.

 

Wij zien u graag terug bij één van onze concerten of activiteiten! En heeft u interesse om een blaas- of slagwerkinstrument bij ons te (leren) bespelen, neem dan gerust contact met ons op.

 

Postadres:

J.W.M. Stoffelen (secretaris)

Burggraaf 28

5821BK Vierlingsbeek

0478-632205

Jstoffelen49@gmail.com