Publiciteit voor uw vereniging / nieuws / evenement / bedrijf / etc.?

 

De dorpswebsite van Vierlingsbeek en Groeningen bestaat al geruime tijd. In die tijd zijn er velen nieuwsartikelen en agenda items naar ons gestuurd en vervolgens door ons geplaatst. Wij zijn van mening dat er nog meer gebruik gemaakt kan worden van de gratis mogelijkheden. Met name voor organisaties die op een makkelijke en goedkope (lees gratis) manier veel publiciteit (meer dan 2500 website bezoeken per maand) willen maken voor hun evenement/nieuws/organisatie. De mogelijkheden in het kort:

  • Agenda: Plaats hevenementen/gebeurtenissen van u of uw organisatie op de dorpsagenda.
  • Nieuws: Plaats alle nieuwsitems van u of uw organisatie in het nieuws.
  • Vereniging: Beschrijf uw verening/stichting op de verenigingen pagina. Hierdoor krijgt u gratis publiciteit en meer traffic op uw eigen website. Heeft uw vereniging geen website? Geen probleem, dan kunt u de pagina op de dorpswebsite gebruiken als een soort van website. Zie hiervoor het mooie voorbeeld van Symphonica in Sporto.
  • Bedrijf: Heeft u een bedrijf in Vierlingsbeek-Groeningen of bent u woonachtig in het dorp en heeft u een bedrijf elders? Dan kan uw bedrijf gratis op deze website geplaatst worden.
  • Evenement: Bent u betrokken bij een jaarlijks terugkerend of eenmalig evenement? Plaats deze dan op de evenementenpagina voor nog meer exposure.
  • Recreatie: Beheert u een wandelroute, heeft u een bedrijf/organisatie op het gebied van recreatie of zijn er andere recreatie mogelijkheden in het dorp? Zorg dat beide dorpen en de toeristen dit weten en plaats een recreatiemogelijkheid op de website.

Staat er geen gepaste mogelijkheid voor u tussen? Neem contact met ons op om tot een goede oplossing te komen, want letterlijk alles is mogelijk! U kunt diverse voorbeelden vinden op de website hoe berichten momenteel gepubliceerd worden. In alle bovenstaande gevallen wordt de informatie en handelingen altijd beheert door de webmasters van de dorpswebsite. Naast de bovenstaande aspecten zijn beide dorpsraden vertegenwoordigd op de dorpswebsite. Zij plaatsen regelmatig hun notulen of overige zaken welke openbaar zijn en gecommuniceerd worden met de dorpen. Ook mogen wij vermelden dat wij een zeer prettige samenwerking hebben met De Gelderlander en Peel en Maas Venray omdat we regelmatig artikelen mogen plaatsen.

 

Waarom zoveel mogelijk informatie op de website? Graag willen wij een nog breder gedragen dorpswebsite. De dorpswebsite is er voor en door de inwoners van beide dorpen. Wanneer er meer verenigingen en bedrijven toegevoegd worden dan zal de structuur van beide pagina's verbeterd worden.

 

Nogmaals: Neem contact op met de webmasters om alle mogelijkheden te bespreken om de dorpswebsite compleet te maken en om voor u/uw organisatie zoveel mogelijk exposure te creëren. U kunt ons bereiken via vierlingsbeekgroeningen@gmail.com, Twitter: @vierlingsbeekgr, Facebook: (onderstaande link) en onderaan op iedere pagina via  'contact webmaster'.

 

'Ook zijn wij op zoek naar een 'columnist' die het leuk vindt om over een of beiden dorpen te schrijven'.

 

Een extra manier die de dorpsraad bied om uw evenementen te promoten is om gebruik te maken van een of meerdere van de aankondigingsframes. Zie voor meer informatie en de mogelijkheden: http://www.vierlingsbeek-groeningen.nl/dorpsraad-vierlingsbeek/aankondigingsframes/