De Zonnebloem Vierlingsbeek-Groeningen

 

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Dat geldt uiteraard ook voor onze afdeling Vierlingsbeek-Groeningen. Met een gezellige groep vrijwilligers zetten wij ons in voor mensen met een beperking en eenzame ouderen.
De Nationale Vereniging De Zonnebloem zetelt in Breda. Zij zorgen voor ondersteuning van de afdelingen.
Jaarlijks staan we bij supermarkt PLUS waar we Zonnebloemloten verkopen, een gedeelte van de opbrengst stroomt in de kas van onze afdeling.
Verder collecteren wij jaarlijks huis aan huis voor onze plaatselijke Zonnebloem Vierlingsbeek Groeningen. De opbrengst komt helemaal ten goede aan onze afdeling.
Onze gasten krijgen jaarlijks met hun verjaardag een mooie felicitatiekaart.
Ieder jaar organiseert de regio Land van Cuijk een vakantiereis waar ook onze gasten met een lichamelijke beperking aan deel kunnen nemen.

Wij proberen vier keer per jaar een mooie activiteit voor onze gasten te organiseren zoals:

Paasbrunch
Op Paaszaterdag nodigen wij onze gasten uit voor een brunch. Hiervoor is veel animo. De gasten genieten van het samen zijn en het samen eten.

Gezamenlijke middag
Samen met afdeling Maashees organiseren we om de twee jaar een gezellige middag met entertainment.
Om beurten zorgen Vierlingsbeek/Groeningen en Maashees voor de organisatie.

Sinterklaasmiddag
Om de twee jaar is er een Sinterklaasmiddag waar wij met onze gasten enkele gezellige uurtjes in Sinterklaassfeer willen doorbrengen.

Boottocht
Samen met Zonnebloem Maashees – Sambeek – Vortum-Mullem organiseren we om de twee jaar een boottocht op de Maas. Een uitje waar onze gasten volop van kunnen genieten.Het bestuur van de Zonnebloem afd. Vierlingsbeek Groeningen:

Voorzitter: Tinie Teunesen | 0478 - 631998
Secretaresse: Wies Willems | 0478 - 631745
Bestuurslid : Jeanne Daniels | 0478 - 631880
Penningmeester: Maria Rouwens | 0478 - 631919

Ons gezellige clubje wordt verder aangevuld met 7 zeer betrokken vrijwilligers.

Wilt u informatie over de Zonnebloem of over het vrijwilligerswerk? Bel één van de bestuursleden. Wij staan u graag te woord.