VOVG

De Vrouwen Organisatie Vierlingsbeek Groeningen is voortgekomen uit de Boerinnenbond die in 1938 werd opgericht. Een tijd waarin vrouwen van boeren zich wilden verenigen. In 1967 volgde een naamsverandering en werd de Katholieke Vrouwen Organisatie opgericht, daardoor konden ook vrouwen met een niet-agrarische achtergrond deel nemen aan de activiteiten en cursussen. In 1997 heeft onze vereniging zich losgemaakt van de KVO en is zelfstandig verder gegaan als Vrouwen Organisatie Vierlingsbeek Groeningen, kortweg VOVG

 

Wat doet de VOVG?

De VOVG organiseert gezellige bijeenkomsten; vergaderingen, workshops, interessante lezingen, excursies en jaarlijks een dagtocht per bus in samenwerking met de Vrouwen Organisatie Maashees – Holthees. Er is geen verplichting om aan alle activiteiten deel te nemen, je kiest zelf waar je interesses liggen.

 

Ons programma loopt van januari tot en met december. Op onze website www.VOVG.nl kun je meer informatie vinden over onze activiteiten voor dit jaar . Tijdens de Algemene Ledenvergadering in januari en de Najaarsontmoeting in september geven we uitgebreidere informatie over ons programma.

Iedere vrouw mag lid worden van onze vereniging (sorry mannen, maar we blijven toch een vrouwenvereniging). Via de contactpagina kun je ons een mail sturen, waarna je van ons een aanmeldformulier ontvangt.

 

De contributie bedraagt € 20,= per jaar. Voor een deel van de activiteiten wordt een eigen bijdrage gevraagd. Daardoor kunnen we de contributie laag houden. Kijk voor meer informatie op www.VOVG.nl en misschien tot ziens !

 

Met vriendelijke groet,

 

Bestuur Vrouwen Organisatie Vierlingsbeek Groeningen