Zanggroep Evergreen

 

Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek (ZEV) is een groep van ruim 50  zangers en zangeressen.
Elke vrijdagavond wordt er op plezierige, enthousiaste en serieuze wijze gerepeteerd onder leiding van onze dirigente Nancy Meijer in de Joffershof, Laurentiusstraat 2 te Vierlingsbeek.
ZEV repeteert van 20.00 uur tot 22.30 uur met een kwartiertje pauze.
Naast evergreens is ons repertoire ook opgebouwd uit musicalsongs, popsongs, gospels en jazz-achtige nummers. Bijna alle liederen worden minimaal 4-stemmig gezongen. Enkele nummers worden a capella gezongen, maar de meeste liederen worden begeleid door ons combo met gitaar, basgitaar, piano en drums.
Wij treden enkele malen per jaar op. Natuurlijk op ons zelf georganiseerde ‘Muziek op de Maas’ en ‘ZEV-Interactief’, maar ook in allerlei andere gelegenheden ...van bruin café tot cultureel centrum, van winkelgalerij tot stadspark....

 

ZEV-Light is de jongerenafdeling  van ZEV en bestaat uit ruim 20 leden van 12 jaar en ouder. ZEV- Light heeft haar eigen repetitie op vrijdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur.

 

Op 2-3-4 juni 2016 brengt Zanggroep Evergreen in revue/show onder de naam “Carrousel”. Hierdoor zal er in 2016 geen ‘Muziek op de Maas’ zijn. Zie voor verdere info: www.zev.zingt.nl

 

Lijkt het zingen iets voor jou en voel je je aangetrokken tot onze zanggroep, neem dan contact op met ons. En kom een keer luisteren en/of meedoen met de repetitie. Met name bij de hoge sopranen, de tenoren en de bassen is er nog voldoende plaats om deel uit te maken van één van deze groepen.

 

Kijk voor meer info op onze website. www.zev.zingt.nl