Gryphus presenteert: Metal BBQ met BBQuiz + De Pruuverij: tijdreis + Gryphus Formule 1 Café

zaterdag 1 juni > vlees en metaal > METAL BBQ met BBQuiz

Het avondzonnetje schijnt, de geur van smeulend hout vult de lucht en in de verte klinken de metalklanken van DJ Ramon. Welkom bij de ultieme combinatie van vurige passie en brullende gitaren: onze eigen Metal BBQ, waar het vuur niet alleen op de grill maar ook in de muziek brandt! Of je nu een carnivoor bent die hunkert naar sappige burgers, een vegetariër die de voorkeur geeft aan gegrilde groenten, of gewoon een liefhebber van goed eten, er is voor elk wat wils. En laten we niet vergeten, wat is een barbecue zonder een frisse pint in je hand. Dus pak een koud biertje en geniet samen van heerlijk gegrild eten en de krachtige klanken van metal op de achtergrond. Ben je klaar om je smaakpapillen te laten rocken en je dorst te lessen met een heerlijk drankje?

Maar wacht, er is meer! Voor de ware metalheads onder ons hebben we ook een metal quiz klaarstaan. Test je kennis over je favoriete bands, albumcovers en legendarische concerten terwijl je geniet van de sfeer van dit metalen festijn. Bereid je voor op een duel van epische proporties, waar alleen de ware metalmeesters zullen zegevieren! Ben je klaar om je geest te laten headbangen en je kennis te laten schitteren als een gitaar solo? Kom erbij en laten we deze barbecue in vuur en vlam zetten, zowel op de grill als in de quiz!

In verband met de bestellingen is deelname aan deze BBQ uitsluitend mogelijk door voor uiterlijk 26 mei te reserveren via www.gryphus.nl.
zaal open: 17.30 uur > aanvang BBQ: 18.00 uur > deelname BBQ: 22,50 euro > reserveren: www.gryphus.nl

vrijdag 28 juni > bierproeverij > DE PRUUVERIJ: TIJDREIS
Vanavond maken we een reis in de tijd. Stap in de teletijdmachine van Professor Barabas en ga ‘back to the future’. Laat je droppen in het jaar 984 en kom terecht midden tussen de Vikingen. Of plof neer in het hooi in een boerenstal in Bethlehem in het jaar 0. Op het menu staan vijf historisch mooie speciaalbieren die in de juiste context worden geplaatst en gedronken. Een heerlijke trip naar het verleden!

Meld je snel aan voor een bierkaart van 25,00 euro. En is het je allemaal teveel, er is ook een ‘halve’ bierkaart beschikbaar voor 15,00 euro. Zelfde biertjes, kleiner glas. En met dezelfde hapjes. Wij gaan boodschappen doen!
zaal open: 20.30 uur > aanvang: 21.00 uur > entree: gratis > aanmelden: www.gryphus.nl

***NIEUW RESERVERINGSSYSTEEM BIJ GRYPHUS***
Met ingang van het nieuwe seizoen 2024-2025 gaat Gryphus over naar een ander online reserveringssysteem. Eentje waar gereserveerd en meteen betaald moet worden. Om dit systeem te testen worden ook reserveringen voor de aanstaande Metal BBQ en De Pruuverij via dit nieuwe reserveringssysteem afgehandeld. Voor deze test neemt Gryphus uiteraard de reserveringskosten voor zijn rekening.

GRYPHUS FORMULE 1 CAFÉ
Johee, johoo: het Formule 1 seizoen 2024 is van start gegaan! Welk team heeft dit jaar z’n zaakjes het best voor elkaar? Kunnen Red Bull en onze Max hun wereldtitels opnieuw prolongeren? Of maakt Checo zijn grote praatjes eindelijk een keer waar? Is Ferrari in staat om dit jaar minder steekjes te laten vallen en zodoende een geduchte tegenstander te vormen? Of kan het team van Toto Wolff zich weer eens mengen in de titelstrijd? Of zal Lewis met zijn hoofd al te veel bij Ferrari zijn? Of kan McLaren de enorme opmars in 2024 doorzetten en zodoende een bedreiging vormen voor Red Bull? Kortom: veel vragen, weinig antwoorden.

De eerste rondjes zitten er inmiddels op en Lando Norris heeft een heus wonder verricht, het Wonder van Miami: Max Verstappen is verslagen! Dat biedt hoop voor misschien toch nog een spannend seizoen. Want zoals een befaamd teambaas ooit zei: “De band is rond!” Daarom kijken we nieuwsgierig door.

Ook dit seizoen 2024 zullen alle GP races (onder voorbehoud) uitgezonden worden op levensgroot beeldscherm (4x3m). Geniet samen met andere Formule 1-fans van alle inhaalacties, crashes, schuivers, spins, salto’s, donuts en al wat die mannen nog meer met hun bolide kunnen.

  • zondag 19 mei: GP Emilia-Romagna (15.00 uur)
  • zondag 26 mei: GP MONACO (15.00 uur)
  • zondag 9 juni: GP CANADA (20.00 uur)

aanvang: wisselend > entree: gratis

EN DAN NOG EVEN ALLE AANDACHT VOOR FESTIVAL OP DE TÔFFEL…
Begin jaren ‘90 van de vorige eeuw ontstond het allemaal in Gryphus en anno 2023 is Op De Tôffel er nog steeds. En Gryphus is nog altijd het ‘clubhuis’ van de organiserende stichting Op De Tôffel. Daarom maken wij in deze vlieger met plezier reclame voor ons o zo geliefde festival.

VIERLINGSBEEK STAAT WEER OP DE TÔFFEL!
Op De Tôffel is het oudste nog bestaande popfestival van het Land van Cuijk en zoals altijd gratis toegankelijk, kom daar nog maar eens om tegenwoordig! Een sfeervolle dag voor jong en oud, gemoedelijk, gezellig en met een gevarieerd aanbod aan fijne popmuziek van vandaag de dag. Op twee buitenpodia en een akoestisch podium in het Koningskerkje zijn optredens van onder andere WIES, Flaire, Ooostblok, Droom Dit, Tricklebolt, THAMES, Subterranean Street Society, Yaro Mila, Kaboutertje Putlucht, Oh Hazar, Andy & The Antichrist, Cloud Cukkoo, Leah Rye en Rieany Plus. De grote namen van morgen staan vandaag Op De Tôffel!

De 30e editie van Op De Tôffel vindt plaats op zaterdag 15 juni op het Vrijthof in Vierlingsbeek. Het festival start om 14.00 uur en de entree is geheel gratis. Het complete programma en alle informatie over Op De Tôffel is te vinden op www.opdetoffel.nl.

30 JAAR OP DE TÔFFEL: OP DE DRAAITÔFFEL!
Op De Tôffel wordt 30 jaar en dat wordt gevierd met een lekkere warm up paty op vrijdag 14 juni: Op De Draaitôffel. Een heerlijke avond vol onweerstaanbare beats! Verschillende DJ's staan achter de draaitôffel om jouw favoriete hits te mixen, van guilty pleasures tot de nieuwste hits. Met onder andere Charmante Gasten en Bonte Carlo gooien we deze avond de heupen los! Zin om te dansen? Koop nu een early bird ticket voor slechts €5 via www.opdedraaitoffel.nl.

Gryphus?
Grotestraat 18a | Vierlingsbeek | 0478.632053 | www.gryphus.nl

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------