Gemeenschapshuis Joffershof

 

De stichting heeft ten doel:

  • de uitbreiding van de gemeenschapsgedachte en bevordering van het culturele en sociale leven. Dit doel tracht de stichting te bereiken door het beheren van de hiervoor in aanmerking komende lokalen en/of gebouwen.
  • het organiseren van activiteiten ter ondersteuning van de eerste doelstelling.

 

In Joffershof is Kinderdagverblijf  “de kleine Vuurtoren” permanent gehuisvest.

Verder biedt Joffershof ruimte aan tal van verenigingen. Zo zijn er wekelijks repetities van zangvereniging Evergreen , dansgarde “de Bèkse Klinkertjes traint een aantal keren per week met alle groepen in de grote zaal. Er is meer bewegen voor ouderen, aerobics en pilates. Vier keer in de week wordt er gebiljart door de ouderen, iedere woensdagmiddag is er koersballen en om de week op de vrijdagmiddag kienen. Allerlei muzieklessen (gitaar, piano, blokfluit en klarinet) en  verschillende leeftijdsgroepen balletles.

Er wordt gevolksdanst en vergaderd door de KBO, Zonnebloem en diverse buurtverenigingen. Daarnaast is Joffershof een “ uitwijkplaats”  voor de Harmonie-repetities en van Zangkoor Vondel.

 

Kortom, wekelijks bezoeken tussen de 500 en 600 mensen (jong en oud)  het gemeenschapshuis en daarmee is Joffershof een onmisbare schakel in het Vierlingsbeekse dorpsgebeuren!


Laurentiusstraat 2
5821 AW  Vierlingsbeek
0478-632082


Verhuur beamer, laptops, hangtafels: Marius Cuijpers 0478-631303

Verhuur ruimtes: Lucy Koelen  06-10506988 - joffershof@hotmail.com

Bestuur: joffershof@home.nl

www.joffershof.nl