Zorgboerderij 't Molenveld

 

't Molenveld


Zorgboerderij voor kleinschalige dagbesteding
buitenschoolse-, vakantie- en weekendopvang.

 

​Zorgboerderij 't Molenveld biedt ondersteuning en begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen met een zorgvraag.
De werkzaamheden zijn, mede door de seizoenen, heel afwisselend. Het verzorgen van de vele dieren is iets wat iedere dag centraal staat. Daarnaast is er een groente- en fruittuin waarin gewerkt kan worden. De producten die daar vanaf komen worden in de keuken weer verwerkt tijdens kook- en bakactiviteiten. Verder zorgen we voor het onderhouden van de planten, bloemen en het gras. Ook creatieve activiteiten worden aangeboden.
Voor de kinderen die in het weekend of de vakantie komen is er altijd van alles te zien en te beleven op de zorgboerderij. Ze mogen helpen met het verzorgen van de dieren en daarnaast is er volop ruimte en mogelijkheid om lekker buiten te spelen.
Het belangrijkste is dat iedereen zich hier veilig en vertrouwd voelt. Iedereen mag en kan zichzelf zijn en er wordt gekeken naar ieders mogelijkheden. Dit zorgt ervoor dat er ruimte komt voor persoonlijke groei en ontwikkeling, ieder op zijn of haar eigen manier. Een aantal activiteiten is gericht op het uitbreiden van het sociale netwerk, iets wat we ook erg belangrijk vinden.
Als je nog meer informatie wilt hebben, kijk dan eens op onze website.


Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer weten, neem dan gerust contact met ons op. Er kan ook altijd een afspraak gemaakt worden om eens vrijblijvend te komen kijken en mogelijkheden te bespreken.


Zorgboerderij 't Molenveld
René en Irene Gerrits
Voortweg 1b
5826AG Groeningen
irene: 06-14773047
info@zorgboerderijmolenveld.nl