de Hultenhoek

 

Woonzorgboerderij  annex  Paardenhouderij de Hultenhoek.
Wonen en werken in een landelijke en natuurlijke omgeving.


De Hultenhoek is een woonzorgboerderij annex paardenhouderij waar mensen met een zorgvraag een veilige thuisbasis kunnen vinden om te wonen en van hun zinvolle dagbesteding kunnen genieten.
De Hultenhoek biedt mensen een warme en veilige plek, waar zij zich thuis voelen. Een plek waar veel te doen en te leren valt.
De Hultenhoek wordt gedreven door Nick en Anke Janssen die allebei al enige jaren ervaring hebben in de zorg en hun passie vinden bij het werken met paarden.
Zij worden versterkt door een gediplomeerd en enthousiast team van 9 begeleiders. Samen zorgen ze ervoor dat er 24 uur per dag en 7 dagen in de week ondersteuning en begeleiding geboden wordt.


Voor wie:
De Hultenhoek is er voor mensen en kinderen met een zorgvraag. We bieden zorg in wonen, dagbesteding en opvang in een vertrouwde landelijke en natuurlijke omgeving voor mensen en kinderen die zich in zo’n omgeving thuis voelen.


Die zorg kan bestaan uit;
• Wonen
• Logeeropvang
• Weekendopvang
• Dagopvang
• Crisisopvang
• Dagbesteding
• Naschoolse opvang
• Vakantieopvang


De Hultenhoek biedt activiteiten passend bij het dagelijks leven op de boerderij. Er is van alles te zien en te beleven voor zowel jong als oud.
De activiteiten zijn gericht op sfeer, gezelligheid en sociale contacten.


Onze Missie:
Wat wij mensen willen bieden is op een unieke locatie de rust en de ruimte te laten vinden waardoor ze zichzelf meer dan op hun gemak voelen. Door het vele aanbod in werkzaamheden zal ieder hier zijn vertier kunnen vinden en met een gelukkig tevreden en voldaan gevoel terugkijken op zijn of haar werkdag.


De mensen die meedraaien op onze paardenhouderij, krijgen het gevoel dat ze hier mogen zijn wie ze zijn en dat ieder hier zijn eigen invulling aan kan geven, maar dat ze allen het gevoel hebben dat het waardevol is dat ze meedraaien in ons bedrijf.


Een plek waar een ieder ongedwongen zichzelf kan zijn.
Er wordt niet gekeken naar beperkingen, maar juist waar de mogelijkheden van een ieder tot ontplooiing kunnen komen.

 

Contact:
U bent natuurlijk van harte welkom om eens vrijblijvend een kijkje te komen nemen bij ons op de boerderij. In een uitgebreid aanname gesprek maken we kennis en bespreken we de mogelijkheden en wederzijdse verwachtingen.
Hiervoor kunt u altijd contact met ons opnemen.


De Hultenhoek
Nick en Anke Janssen
Hultenhoek 14
5826 AE Groeningen
Nick : 06-50670036
Anke : 06-20229843
info@dehultenhoek.nl