PLUS Verbeeten

 

PLUS Verbeeten is uw lokale supermarkt, gevestigd aan het Vrijthof in Vierlingsbeek. Dit mooie dorp is de bakermat van ons familiebedrijf dat al bijna 150 jaar levensmiddelen verkoopt. Eerst als marskramer langs de deuren met koloniale waren, vervolgens als kruidenierswinkel en groothandel en tegenwoordig als supermarkt in vier plaatsen (Vierlingsbeek, Overloon, Tegelen en Malden).

 

De lekkerste (streek)producten
Wij hebben vlees uit eigen ambachtelijke slagerij in Overloon, brood van de warme bakker, de beste wijnen en de lekkerste streekproducten. Wat te denken van het enige echte Heldro ijs uit Ottersum, heerlijke biologische sappen van het Groenings Hofke uit Groeningen of de heerlijke appels van Stevens uit Sambeek. Ook hebben wij verse vrije uitloopeieren, rechtstreeks van zorgboerderij de Haam uit Veulen.

link met meer inforatie over de streekproducten


Lokaal betrokken
Lokale betrokkenheid zit ons in het bloed. De familie Verbeeten is geboren en getogen in Vierlingsbeek. Sinds jaar en dag is PLUS Verbeeten zeer betrokken bij het verenigings- en dorpsleven. Deze houding vertalen wij ook door in de andere marktgebieden waar wij gevestigd zijn. Wij zijn altijd in voor een gezonde en duurzame samenwerking met verenigingen en andere dorpsinitiatieven. Onderlinge loyaliteit is volgens ons de basis voor een bloeiend dorpsleven.


Contactgegevens
PLUS Verbeeten
Vrijthof 15
5821 BG Vierlingsbeek
Tel: 0478-531456
Email: verbeeten-vierlingsbeek@plussupermarkt.nl