Fransen Spuiterij

 

In 2 weken een “nieuwe keuken” !

 

In Vierlingsbeek is na de verhuizing van Fransen Autoschade naar Boxmeer  een nieuw bedrijfsonderdeel van Fransen ontstaan, te weten Fransen Spuiterij, we verzorgen het spuitwerk  voor een aantal vooraanstaande keuken- en interieurbouwers en meubelmakers.

 

Tevens kunnen we de particuliere klant uitstekend bedienen dmv bijvoorbeeld keuken-, deuren of meubelrenovatie. Want we kennen het allemaal , de keuken is nog prima in orde maar na al die jaren ben je wel uitgekeken op de kleur of uitstraling ervan. Of die van de eethoek, de binnendeuren of dat ene kastje… Oud wordt weer nieuw of andersom, dankzij onze vakman Geert , hij beschikt over meer als 25 jaar ervaring als meubelspuiter , dus een passende oplossing is altijd te maken.

 

Ook voor een kleurverandering op locatie bent u bij ons aan het juiste adres. Door middel van juiste apparatuur en materialen kunnen we met een minimum aan overspray (verneveling) diverse “vaste” objecten voorzien van een keurige lakafwerking.

 

Ons specialisme is het voorzien van een hoogwaardige lakafwerking op diverse materiaalsoorten zoals hout, metaal, kunststof en glas. Dit bereiken wij door middel van een computer gestuurde absoluut stofvrije spuitcabine. Hierdoor is ook hoogglans van een superkwaliteit voor ons bereikbaar.

 

Bij Fransen Spuiterij werken we met de 2 kernwaarden “UW LAKWERK IS ONZE ZORG” & “WIJ ZIJN PAS TEVREDEN ALS U DAT BENT” dit alles tegen een normaal tarief en met een duidelijke prijsopgave vooraf.

 

AKTIE : Wij spuiten uw keukendelen  en vanwege de overlast krijgt u van ons een cadeaubon van Pannenkoekenrestaurant `T GENOT !  GELDIG T/M 31-12-2015.

 

Mocht u naar aanleiding van deze mail vragen hebben of geïnteresseerd zijn naar onze mogelijkheden, neem dan een kijkje op www.fransenspuiterij.nl en vul uw gegevens in op het contactformulier of stuur een mail naar info@fransenspuiterij.nl  en wij nemen zsm contact met u op.

 

Met vriendelijke groet,

Robert Fransen & Geert Claessens

Fransen Spuiterij Vierlingsbeek

Telefoon:0478-634025