John Ebbers Metsel- & Tegelwerken

"Als je plezier hebt in je werk, zien je opdrachtgevers dat ook terug aan het resultaat." Vanuit deze gedachte zet John Ebbers, eigenaar van het gelijknamige metsel- en tegelwerkenbedrijf in Vierlingsbeek, zich inmiddels alweer anderhalf jaar in als zzp'er. "Mijn liefde voor het vak combineer ik met mijn jarenlange ervaring, met als resultaat telkens weer enthousiaste klanten."

 

Of het nu gaat om een grote of kleine klus, John Ebbers zet zich altijd helemaal in om te komen tot het best mogelijke eindresultaat. "Tevreden klanten, dat is waar ik het allemaal voor doe. Dit betekent dat ik kwaliteit en het nakomen van gemaakte afspraken zeer hoog in het vaandel heb staan. Ik maak waar wat ik beloof. En mocht een klus een keer te groot zijn voor mij alleen, dan kan ik altijd mijn krachten bundelen met die van andere, eveneens gespecialiseerde zzp'ers."

 

Hoewel Ebbers al vanaf zijn zeventiende werkzaam is in de bouwwereld, vindt hij het nog steeds belangrijk om zich regelmatig bij te laten scholen. "Zo blijf je immers op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kun je je klanten het beste van het beste bieden. Ik sta altijd open voor nieuwe ontwikkelingen en ga geen uitdaging uit de weg. Hoe groter de uitdaging, hoe mooier het resultaat."

 

Sinds hij anderhalf jaar geleden als zelfstandige begon, heeft hij steeds werk gehad. Hij is zeer tevreden en ziet de toekomst als zzp'er met vertrouwen tegemoet. "Ja, het loopt naar wens. Mijn klanten komen vooral uit de regio. Weet je wat fijn is voor een klant als ze met mij in zee gaan? Dat ze één aanspreekpunt hebben voor al hun metsel- en tegelwerk. Maar ook voor alleen tegel- of metselwerk zijn ze bij mij aan het juiste adres."

 

Voor meer informatie: John Ebbers Metsel- & Tegelwerken, telefoon 06-30003764, e-mail
johnebbers@hotmail.com.