ABC Afbouwcentre

 

ABC Afbouwcentre heeft zich toegelegd op de verkoop van gipsen kooflijsten en gipsen ornamenten. Met als specialisatie het op maat maken van gipsen kooflijsten en ornamenten. Zowel standaard gipsen kooflijsten en ornamenten als  maatwerk wordt bij ABC Afbouwcentre geproduceerd. Wij leveren in Nederland en buitenland.

 

Verder is ABC afbouwcentre uw  regionaal allround leverancier van afbouwmaterialen.

Buiten de stukadoorsmaterialen leveren wij muurverven, lakverven, schildersmaterialen , tegellijmen, coatings enzovoorts.

Hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Wij leveren aan stucadoor, schilder, klusser, en particulier.

Exclusief in de regio zijn wij met betonstuc, kalkverven en andere  wand- en plafondmaterialen. Kotom… alles voor Wand en Plafond!

 

In combinatie met de gipsen kooflijsten en ornamenten kunnen wij uw interieur compleet verzorgen. Deskundig advies in vormgeving en kleur maken uw wanden en plafonds tot een fraai geheel dat afgestemd wordt in de behoefte van u als klant.

 

Van een modern interieur, tot een klassiek interieur, kunt u bij ABC Afbouwcentre terecht. In specialistische interieuren zoals Barok of Jugend Style kan ABC Afbouwcentre u voortreffelijk adviseren. Deze stijlen vind u terug in de gipsen kooflijsten, gipsen ornament en kleuren of behang.

 

Voor een advies op maat willen wij graag de uitdaging met u aangaan.

Graag tot ziens in onze winkel met showroom aan de Grotestraat 28-30 te Vierlingsbeek!

 

Contact:

Tel.0478-632072

Fax.0478-632042