Troost & Zo bij Linda

 

Bijzondere kadowinkel
Troost & Zo bij Linda is een bijzondere kadowinkel in het centrum van Vierlingsbeek. We verkopen in onze troostwinkel niet alleen speciale artikelen rondom het overlijden van dierbaren, maar het assortiment is veel breder. In de winkel zijn ook bijzondere geschenken te vinden voor iedereen die er even doorheen zit en wat troost, geluk en liefde kan gebruiken. Er zit voor iedereen wel een kadootje bij. Zelfs als je geen troost zoekt kun je hier even heerlijk rondsnuffelen, want er zijn ook gewoon leuke woonaccessoires en delicatessen te vinden.

 

Eigen kaartencollectie
Bij Troost & Zo bij Linda kun je ook kaarten vinden, waaronder een speciale kaartencollectie die Linda zelf onder de naam Kaarten & Zo bij Linda ontworpen en gemaakt heeft.

 

Bezorgservice
We verwelkomen je graag in de winkel op Vrijthof 17 in Vierlingsbeek, maar natuurlijk kun je ook nog steeds gebruik maken van onze bezorgservice !!! Ben je aan huis gebonden, wil je liever het huis niet uit of wil je graag iemand een hart onder de riem steken met een kadootje? Geef je bestelling telefonisch of via whatsapp door en we bezorgen het graag contactloos aan huis. Natuurlijk pakken we eventuele kadootjes mooi in! Check mijn website http://www.troostenzobijlinda.nl voor de mogelijkheden, voorwaarden en de bestellijsten per categorie. Bij vragen hierover kun je t.a.t. contact (telefonisch of via Whatsapp) met 06-42721267

 

Troostcoach Linda

Begeleiding bij verlies en rouw
Bij Troostcoach Linda kun je terecht voor begeleiding bij verlies en rouw. Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met verlies in de één of andere vorm. Iedere vorm van rouw die hierop volgt is normaal. 
Nu kan het zijn dat je vastloopt in je rouwproces; je weet even niet meer hoe je verder moet. In zo’n geval kan het fijn zijn dat er iemand met je meeloopt, naar je luistert, je ondersteunt bij het integreren van het verlies in jouw leven. 
Als rouwcoach kan Linda je door deze moeilijke tijd begeleiden en je de hulp geven die jij nodig hebt bij de verwerking van je verdriet. Je hoeft er niet alleen voor te staan! 
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 

Contactgegevens:
Troost & Zo bij Linda
Vrijthof 17
5821 BG  Vierlingsbeek
06-42721267
info@troostenzobijlinda.nl
Bezoek onze website voor meer informatie:
http://www.troostenzobijlinda.nl
Of volg ons op Facebook of Instagram