Blommestein Hoveniers

 

Blommestein hoveniers is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en het onderhouden van zowel particuliere- als bedrijfstuinen. Wij zijn enthousiaste, creatieve en professionele hoveniers die vol passie tuinen ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Blommestein hoveniers onderscheid zich met originele ideeën, creativiteit en een grote dosis vakbekwaamheid voor elk budget.

 

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Tuinbestrating

 

De ideale tuin is de persoonlijke plek waar je rust en ruimte ervaart.

 

Een uniek ontwerp: op maat vervaardigd voor die ene plek en die ene opdrachtgever. Heldere lijnen en vormen, een uitgekiende keuze van materialen en een subtiele combinatie van esthetiek en functionaliteit. Met dit uitgangspunt draagt Blommestein hoveniers zorg voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen die bij al hun verscheidenheid één ding gemeen hebben: ze passen perfect bij de opdrachtgever en diens leefomgeving. De ideale tuin ontstaat op de ‘tekentafel’. Op basis van een inventarisatie van de wensen van de opdrachtgever, de ruimtelijke mogelijkheden en de omgeving waar de tuin deel van uitmaakt, maakt Blommestein hoveniers een tuinontwerp

 

Tuinonderhoud... geen punt!

Wij nemen u de zorg uit handen.

 

Op het gebied van onderhoud wordt een complete dienstverlening aangeboden. Alle facetten komen aan bod. Voor de opdrachtgever betekent dit niet alleen optimaal gemak, maar ook optimale zekerheid en veiligheid: de tuin wordt in de komende seizoenen en jaren in perfecte staat gehouden. Zo blijft de tuin wat hij voor de opdrachtgever en Blommestein hoveniers moet zijn: de plek waar je altijd tot jezelf kunt komen.

 

Gijs Ermers

Bart van den Heuvel

Anna van burenstraat 22

5821 BP Vierlingsbeek

tel. 06 - 21 57 44 52

info@blommesteintuin.nl

www.blommesteintuin.nl