Herberg Thijssen

Herberg Thijssen en onze Bed and breakfast (B&B) zijn gelegen in het hart van het Noord-Brabantse dorp Vierlingsbeek. De B&B aan de Spoorstraat 5 bestaat uit drie tweepersoonskamers en één eenpersoonskamer met een gezamenlijk badkamer. Herberg Thijssen beschikt tevens over een café, een zaal en een cafetaria.

 

Vierlingsbeek is gelegen op de grens van de provincies Noord-Brabant en Vierlingsbeek, met de Maas en het Maasheggengebied op loopafstand en plaatsen als Boxmeer, Overloon en Venray en het Duitse grensgebied om de hoek.

 

Wandelaars kunnen in Vierlingsbeek en omgeving hun hart ophalen. Niet alleen vanwege de vele natuur- en cultuurroutes, maar ook vanwege het Pieterpad, de bekendste langeafstandswandelroute van Nederland. Vierlingsbeek is het eindpunt van etappe 19 en beginpunt van etappe 20 van dit Pieterpad (dagetappes 6 en 7 uit deel II). Daarnaast zijn in de regio tal van fietsroutes uitgezet, onder meer langs de Maas door het Maasheggenlandschap.

 

B&B Herberg Thijssen is een ideale plek om na een lange dag wandelen of fietsen tot rust te komen. In de ‘huiskamer van Vierlingsbeek en omstreken’ kunnen de gasten niet alleen overnachten, maar tevens genieten van een diversiteit aan eten en drinken. Herberg Thijssen biedt bovendien een uitgebreid assortiment aan speciaalbieren en op de kaart staan tal van huisgemaakte (streek)gerechten. Arrangementen met overnachting, inclusief ontbijt en diner, zijn natuurlijk ook mogelijk. De multifunctionaliteit en de gemoedelijke Brabantse gastvrijheid kenmerken B&B Herberg Thijssen.

Vanuit Vierlingsbeek, dat vanwege het eigen station en de ligging aan de A73 uitstekend bereikbaar is, zijn ook eenvoudig dagtrips naar bijvoorbeeld het ZooParc en het oorlogsmuseum in Overloon, Toverland in Sevenum en steden als Venlo, Nijmegen en Eindhoven te maken.

 

Groetjes van uw Herbergier,

Maarten Hermans.

 

Herberg Thijssen
Spoorstraat 5
5821 BB
Vierlingsbeek
Tel: 06-23469071

cafe@herbergthijssen.nl

 

[laatste update: 31 januari 2019]