De Wereldboom


De Wereldboom neemt kinderen mee op ontdekkingsreis!


lezen – spelen - fantasie – ervaren - ontdekken

 

Vanaf hun geboorte maken kinderen een ontdekkingsreis naar zichzelf, de ander en de
wereld. Voor die reis zijn geen ingewikkelde, kant-en-klare of dure dingen nodig. Juist niet! Het is veel beter om aan kinderen ruimte te geven voor eigen fantasie, voor creativiteit en voor natuur.
Hoe doe je dat?
De Wereldboom helpt basisschoolkinderen en hun (groot-)ouders op weg door middel van duurzaam gedrukte kinderboeken en activiteiten waarin veel te ervaren en te ontdekken valt.


Ga mee op avontuur!
De Wereldboom vind je op een prachtige lokatie: op De Schutkooi even buiten Vortum-Mullem, in natuurgebied De Maasheggen. Naast de Wereldboomruimte is een Avonturenbos voor kinderen en een weitje voor onze schapen.
Je kunt bij ons terecht voor kinderfeestjes, workshops en wandelingen met de schaapskudde. We organiseren jaarlijks een Lammetjesdag, een Schaapscheerdersfeest en een Herdertjesdag. Verder ontvangen we groepen, bijvoorbeeld van de basisschool. We denken graag mee en werken het liefst op maat.


Een greep uit onze activiteiten en workshops: spionnenschool, spelen met vuur, verhalenzolder (met een echte kinderboekenschrijfster!), musical, herdertjescursus, speculaas bakken, melklaboratorium, hut vlechten, toverballetje vilten


Hou onze website in de gaten, informeer of schrijf je in voor onze mailings. Altijd welkom!

 

Op zondag 5 oktober wordt het honderdste kinderboek van Monique van der Zanden uitgebracht.

De 100ste titel… dat is een kinderboekenfeestje waard!

Daarom zijn alle vijf de Wereldboomboeken van 5 oktober 2014 tot 5 december 2014

te koop voor slechts DE HELFT van de prijs!

Je kunt ook bellen en mailen met de Wereldboom, dan een tijdstip worden afgesproken de boeken bij De Schutkooi opgehaald kunnen worden. Dat spaart verzendkosten en Monique van der Zanden  kan dan natuurlijk signeren!


De Wereldboom
Veerweg 3, 5827 AD  Vortum-Mullem
0485-769027
info@dewereldboom.nl