B&B Herberg Thijssen

 

Per 1 juni 2017 is Herberg Thijssen aan de Spoorstraat 5  in Vierlingsbeek op de bovenverdieping met de exploitatie van een bed & breakfast (B&B) begonnen, in eerste instantie bestaande uit twee tweepersoonskamers.

 

Later in het jaar zullen er nog twee bij komen. “Hiervoor hebben we al drie  jaar de toestemming van het college van B&W van Boxmeer in huis en komt een langgekoesterde droom uit”, zegt eigenaar Maarten Hermans. “Met onze B&B zullen we ons in eerste instantie richten op de Pieterpad-wandelaars. Hiervoor zullen we diverse arrangementen opzetten om zo veel mogelijk in hun behoeftes te voorzien. We richten ons niet alleen op de Pieterpad-wandelaar, want toeristen, werklui en toevallige voorbijgangers zijn natuurlijk ook van harte welkom. Ook zij worden door ons zo veel mogelijk in de watten gelegd.”

 

Vierlingsbeek is gelegen op de grens van de provincies Noord-Brabant en Limburg, met de Maas en het Maasheggengebied op loopafstand en plaatsen als Boxmeer, Overloon, Venray, natuurgebied De Maasduinen en het Duitse grensgebied om de hoek.  Vanuit Vierlingsbeek, dat vanwege het eigen station en de ligging aan de A73 uitstekend bereikbaar is, zijn ook eenvoudig dagtrips naar bijvoorbeeld het ZooParc en het oorlogsmuseum in Overloon, Toverland in Sevenum en steden als Venlo, Nijmegen en Eindhoven te maken.

 

B&B Herberg Thijssen  in het hart van het dorp is een ideale plek om na een lange dag wandelen of fietsen tot rust te komen. In de ‘huiskamer van Vierlingsbeek en omstreken’ kunnen de gasten niet alleen overnachten, maar tevens genieten van een diversiteit aan eten en drinken. Herberg Thijssen biedt tevens een uitgebreid assortiment aan speciaalbieren. Er zijn speciale biercombi’s, een combinatie van diverse speciaal bieren met eten erbij.  Arrangementen met overnachting, inclusief ontbijt en diner zijn natuurlijk ook mogelijk. De multifunctionaliteit en de gemoedelijke Brabantse gastvrijheid kenmerken B&B Herberg Thijssen. Herberg Thijssen beschikt tevens over een café, een  zaal, een terras met uitzicht op het dorpsplein Vrijthof en een cafetaria. “Herberg Thijssen is inderdaad meer dan een café alleen”, grijnst Maarten Hermans. Voor de allerlaatste informatie kijk op de Facebookpagina van Herberg Thijssen.