Vierlingsbeek Open Air

 

Over Vierlingsbeek Open Air

Het begon allemaal bij Herberg Thijssen te Vierlingsbeek. In mei 2014 namen Maarten en Tineke Hermans na vier generaties familie Thijssen Cafe ’t Hoekje over. Maarten en Tineke hebben een enorm talent voor het organiseren van een diversiteit aan activiteiten en evenementen. Zo ontstond Vierlingsbeek Open Air en kende het festival haar eerste editie op 5 juli 2015 met als headliner Rowwen Hèze.

 

De gedachte achter Vierlingsbeek Open Air is; Muziek is cultuur en cultuur verbroedert mensen.

Met dit gegeven is Vierlingsbeek Open Air onstaan als een jaarlijks eendaags terugkerend festival in de buitenlucht midden in Vierlingsbeek op ’t Vrijthof. De organisatie zet alles op alles om ieder jaar een (inter)nationale headlinder van formaat het podium in Vierlingsbeek te laten betreden. Vierlingsbeek Open Air is een festival voor een hele brede doelgroep van jong tot oud, een echt volks- en familiefeest.

 

Het eerste jaar werd afgetrapt met Rowwen Hèze en diverse andere bands van formaat, waar 2.500 bezoekers getuigen van waren. Na deze succesvolle editie kon een tweede editie niet uitblijven. De datum en de locatie waren, in verband met de headliner, noodgedwongen verschillend ten opzichte van de eerste editie. Omdat het festival laat in het seizoen plaats vond werd er voor de headliner Guus Meeuwis op 24 september 2016 uitgeweken naar een grote feesttent op Sportpark Soetendaal te Vierlingsbeek, waar 3.000 bezoekers aanwezig waren. Ook na deze succesvolle editie besloot de organisatie om de datum, locatie en headliner voor de derde editie in 2017 vast te leggen.

 

Op 9 september 2017 zal de derde editie plaatsvinden met een Headliner van (inter)nationaal formaat. Dit jaar natuurlijk weer in de Open Air midden in Vierlingsbeek op ’t Vrijthof. Houd de Facebookpagina’s van Vierlingsbeek Open Air en Herberg Thijssen nauwlettend in de gaten voor de allerlaatste informatie omtrent het festival. De aankomende tijd zal er steeds meer bekend gemaakt gaan worden over de Headliner, andere artiesten en overige festival informatie. Natuurlijk is ook alle belangrijke informatie te vinden op http://www.vierlingsbeekopenair.nl/.

 

Meer info.

http://www.vierlingsbeekopenair.nl/

http://www.herbergthijssen.nl/

facebook