Flowouw

 

Bijeenkomsten Nieuwe Tradities: een ontdekkingsreis.

 

De bijeenkomsten Nieuwe Tradities worden georganiseerd door Flowouw.
Flowouw bestaat uit een groep mensen die graag andere wegen willen verkennen dan de traditionele.


Ons leven is druk en vaak naar buiten gericht. Als we rustpunten inlassen, geven we ruimte aan een ontdekkingsreis naar binnen. Kunnen daaruit in ons dagelijks leven nieuwe tradities ontstaan?
Denkwijzen die ons helpen het hoofd te bieden aan wat we tegenkomen op ons pad? Op een andere manier om te gaan met onszelf en alles om ons heen?


Iedereen is welkom dat voor zichzelf in alle rust te komen onderzoeken, ofwel rust te vinden, tijdens de bijeenkomsten die tevens worden ondersteund met passende live muziek.
Omdat er vele wegen naar binnen zijn, zal elke bijeenkomst een ander thema hebben. Bezoekers maken op die manier kennis met vele mogelijkheden en kunnen ervaren welke daarvan het beste bij hen past.


Wees van harte welkom!


De bijeenkomsten zullen plaatsvinden op elke laatste zondag van de maand (m.u.v. de maanden juni, juli en augustus) in het Koningskerkje van 10:30 toto 12:00 uur. Wil je meer weten over onze bijeenkomsten, kijk dan eens op onze website http://www.flowouw.nl en schrijf je in op onze nieuwsbrief.