Lucky Ladies Bingo

 

Welkom bij het Lucky Ladies Bingo Spektakel; The Pink Edition op 11 mei 2024! 

 

Dames uit Vierlingsbeek-Groeningen en daarbuiten, bereid je voor op een avond vol plezier en glamour! Op 11 mei nodigen wij jou uit voor een onvergetelijke ervaring bij onze Lucky Ladies Bingo; The Pink Edition, waar we een avond vol vrouwelijk vertier beloven, met een vleugje geluk en heel veel gezelligheid.

 

Waarom zou je deelnemen?

  • Goed Doel: Door deel te nemen aan de Lucky Ladies Bingo; The Pink Edition draag je direct bij aan het goede doel. Alle opbrengsten van deze editie gaan naar Pinkmama, die met hun stichting borstkankerpatiënten ondersteunt om hun eigen regie te behouden tijdens het ziekteproces.
  • Luxe Prijzen: We hebben een overvloed aan prachtige luxe prijzen die wachten om gewonnen te worden. Van glamoureuze sieraden tot ontspannende wellness-arrangementen, we hebben voor elk wat wils!
  • Exclusief voor Dames: Dit evenement is speciaal ontworpen voor en door dames, waardoor het de perfecte gelegenheid is om samen te komen, te genieten en te ontspannen in een prachtige omgeving.

 

De Kerk wordt Roze! De kerk in Vierlingsbeek wordt omgetoverd tot een roze oase. De inrichting zal doordrenkt zijn met de prachtige tinten van roze, waardoor een atmosfeer ontstaat die zowel betoverend als bruisend is. Beeld je in: roze bloemen, roze lichten en een overvloed aan roze accenten die de ruimte transformeren tot een ware Pink Edition..

 

Super Gezellige Avond: Verwacht een avond vol lachen, genieten en het vieren van vrouwelijke vriendschappen. Onze sfeervolle locatie en het enthousiasme van mede-dames zorgen voor een onvergetelijke avond. Wij kunnen samen een verschil maken in het leven van anderen.

 

Kaartverkoop start op 5 februari 2024 : Mis deze kans niet!
Zorg ervoor dat je op 5 februari klaar zit om je kaarten te bemachtigen via de webwinkel van Stg GroeVie. Via deze link kom je in de GroeVie webwinkel
Wees er snel bij, want de kaarten vliegen als warme broodjes over de virtuele toonbank!
Wanneer je met je vriendinnen bij elkaar wilt zitten, koop dan vóór 1 maart 2024 gezamenlijk de tickets. We gaan dan super ons best doen om jullie bij elkaar aan één tafel te plaatsen. Echter vol is vol! Per tafel is er plaats voor + 8 vrouwen.


De kosten bedragen € 30,- pp en hiervoor ontvang je een glaasje bubbels, bingokaarten, een borrelplank met lekkere hapjes per tafel en natuurlijk een kans op prachtige prijzen.

 

Dus, dames, markeer 11 mei 2024 in je agenda, bereid je voor op een avond vol geluk, luxe en gezelligheid, en maak deel uit van het Lucky Ladies Bingo Spektakel! Samen kunnen we een geweldige impact maken en tegelijkertijd genieten van een onvergetelijke avond.
De kerk gaat open om 19.30u en de Lucky Ladies Bingo start om 20.00u. We sluiten af met een spetterende afterparty.

 

Wacht niet langer, vertel het aan je vriendinnen, zussen, tantes, (schoon)moeder en grootmoeders en zorg dat je erbij bent! We kunnen niet wachten om samen met jou deze fantastische avond te beleven. Fleur je look op met een roze detail en laten we samen herinneringen maken die een leven lang meegaan.

 

Met sprankelende roze groeten en meer info volgt……..

 

Het Lucky Ladies Bingo Team van Pinkmama en GroeVie
(Ryanne-Saskia- Maike- Lisette)

Luckyladiesbingo.groevie@gmail.com