Beek an Tôffel op 16 februari

 

Al jarenlang gaan vier keer per jaar dorpsgenoten met elkaar aan tafel.

De koks van Beek an Tôffel hebben een passie voor koken. Daarbij vinden zij het gewoon leuk om thuis een maaltijd te serveren aan dorpsgenoten aan hun eigen eettafel.

 

Iedere kok heeft een eigen talent, maakt een eigen dinersamenstelling en creëert zijn/haar eigen sfeer. De ene kok kookt thematisch en verstrekt tijdens de maaltijd op ludieke manier informatie over het menu. De andere kok besteedt naast het koken ook creatieve aandacht aan de tafelschikking

 

Geef je op!

Gasten geven zich via www.vierlingsbeek-groeningen.nl/verkoop-verhuur op voor een bepaalde datum en krijgen enkele dagen vooraf te horen bij welke kok zij zijn ingedeeld. Tot op het laatste moment blijft het een verrassing wie de mede-tafelgenoten zijn.

In principe zit je in ieder geval aan tafel met diegene waarmee je jezelf aanmeldt. We proberen verder zoveel als mogelijk de gasten te mengen zodat je iedere keer weer met een ander gezelschap aan tafel zit. Het is ook mogelijk om je met een gezelschap aan te melden. Wanneer je dan graag bij elkaar aan één tafel zit, wordt hier natuurlijk rekening mee gehouden.

 

DATA Beek an Tôffel 2019

  • 16 februari 2019, aanvang 19.00u
  • 27 april 2019 Koningsmaal, aanvangstijd volgt
  • 22 juni 2019, aanvang 19.00u
  • 9 november 2019 aanvang 19.00u

 

Aanmelden: www.vierlingsbeek-groeningen.nl/verkoop-verhuur/

Meer informatie: www.vierlingsbeek-groeningen.nl/evenementen/beek-an-toffel/