Verkoop / verhuur

 

Bèèk ruumt op en Gruuninge ok!
 
De lente komt eraan en dat betekent dat we weer allemaal flink gaan opruimen. Daarom organiseren wij, Esther Buunen en Marion Reefs, op 15 april a.s. voor Vierlingsbeek en Groeningen een garage-sale. Net zoals kringloopwinkels en carbootsales zijn tegenwoordig ook de diverse garage-sales erg populair, een mooie manier om uw spullen een tweede leven te geven. Alle bewoners van Vierlingsbeek en Groeningen kunnen hieraan mee doen, er wordt wel een bijdrage gevraagd van € 5,- die in zijn geheel ten goede komt voor de stichting Groevie. De garage-sale vindt plaats van 12.00u tot 16:00u en we zullen zorgen voor flinke promotie. Er is een facebookpagina aangemaakt, http://www.facebook.com/beekruumtop/ en we willen dan ook iedereen vragen deze te liken.
Deelname kan plaatsvinden door inschrijving in de webwinkel, opgeven vóór 30 maart: http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/groevie/
 

____________________________________________________________________________

 

Beek an Tôffel - Koningsmaal 27 april 2018

 

We organiseren op 27 april 2018 alweer ons 4e Koningsmaal in Vierlingsbeek/Groeningen.
De koks van Beek an Tôffel hebben weer creatieve en culinaire ideeën verzameld en zijn al druk doende met de voorbereidingen.


Het wordt weer lekker en gezellig tafelen samen met andere dorpsgenoten. Er is plaats voor 30 personen. De locatie is ook dit jaar weer een bijzondere verrassing.


Geef je snel op want vol is vol!

 

Groeten team en koks van Gêf ’t Dûr

 

Meer informatie en reserveren van kaartjes: http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/groevie/

 

_____________________________________________________________________________

 

Happen & Stappen Vogelhuis Proeverij Wandelroute

 

Het is een route van ± 13 kilometer in de omgeving van Vierlingsbeek met 3 culinaire rustplaatsen bij Restaurant De Vier Linden, Restaurant De Overbeek en Pannenkoekenrestaurant ’t Genot. De restaurants hebben twee heerlijke menu’s voor deze route samengesteld. U kunt tijdens de Vogelhuis Proeverij Wandelroute namelijk kiezen voor 2 menu-variaties (drankjes zijn exclusief):

 

Menu: “In drie happen” à  € 17,50 per persoon (een volledige lunch)
en
Menu: “De drie heerlijkheden” à € 32,50 per persoon (een culinaire proeverij)

 

Meer informatie en reserveren van kaartjes:

http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/happen-en-stappen/

 

_____________________________________________________________________________

 

SymphonieKar

 

De stichting Stichting Leefbaarheid Vierlingsbeek en Groeningen (GroeVie) beheert o.a. de evenementenwagen die als bekroning op het Symphonica in Sporto project gebouwd is. Als u gebruik wilt maken van de SymphonieKar dan kunt u de gebruikersovereenkomst SymphonieKar invullen en mailen naar StgGroeVie@gmail.com.

Meer informatie over GroeVie: webpagina GroeVie

Regelement SymphonieKar: download regelement

Gebruikersoveenkomst SymphonieKar: download gebruikersovereenkomst