Verkoop / verhuur

 

Koningsmaal 

 

We organiseren op 27 april 2019 alweer ons 5e Koningsmaal in Vierlingsbeek/Groeningen.
De koks van Beek an Tôffel hebben weer creatieve en culinaire ideeën verzameld en zijn al druk doende met de voorbereidingen.


Het wordt weer lekker en gezellig tafelen samen met andere dorpsgenoten. Er is plaats voor 45 personen. De locatie is ook dit jaar weer een bijzondere verrassing.


Geef je snel op want vol is vol!

Groeten team en koks van Beek an Tôffel


Meer informatie en reserveren van kaartjes: http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/groevie/

 

_____________________________________________________________________________

 

TWEEDE EDITIE ‘BÈÈK RUUMT OP EN GRUUNIGE OK’ OP ZONDAG 12 MEI!

 

Ruiken jullie het ook, de lente? Nou wij, Esther Buunen en Marion Reefs wel. Wij zijn weer flink aan het opruimen  en weten dat velen van jullie dat ook doen, meestal stellen we ons de vraag: Wat doen we met al onze spullen? Tegenwoordig zijn de kringloopwinkels en carboot-sales enorm in trek en ook de garage-sales worden steeds populairder. We gunnen onze spullen graag een tweede leven, weggooien is toch zonde. Daarom hebben we besloten om voor de tweede keer een garage-sale te organiseren voor onze dorpen Vierlingsbeek en Groeningen.

 

We gaan dit doen op zondag 12 mei van 10 tot 14 uur. We gaan hier flinke promotie voor maken en doen dit nu al via facebook: www.facebook.com/beekruumtop/ en gaan hiervoor ook een evenement aanmaken op facebook. Nodig je vrienden zoveel mogelijk uit om dit te liken en deel onze berichten, zodat we een flink bereik hebben en er veel kopers naar onze dorpen komen die dag.


Alle bewoners van Vierlingsbeek en Groeningen kunnen hieraan mee doen, er wordt wel een bijdrage gevraagd van € 5,- die in zijn geheel ten goede komt voor de stichting Groevie.
Deelname kan plaatsvinden door inschrijving in de webwinkel.

 

Meer informatie en inschrijven: http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/groevie/

_____________________________________________________________________________

 

Happen & Stappen Vogelhuis Proeverij Wandelroute

 

Het is een route van ± 13 kilometer in de omgeving van Vierlingsbeek met 3 culinaire rustplaatsen bij Restaurant De Vier Linden, Restaurant Poort van Loon en Pannenkoekenrestaurant ’t Genot. De restaurants hebben twee heerlijke menu’s voor deze route samengesteld. U kunt tijdens de Vogelhuis Proeverij Wandelroute namelijk kiezen voor 2 menu-variaties (drankjes zijn exclusief):

 

Menu: “In drie happen” à  € 17,50 per persoon (een volledige lunch)
en
Menu: “De drie heerlijkheden” à € 32,50 per persoon (een culinaire proeverij)

 

Meer informatie en reserveren van kaartjes:

https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/happen-en-stappen/

 

_____________________________________________________________________________

 

SymphonieKar

 

De stichting Stichting Leefbaarheid Vierlingsbeek en Groeningen (GroeVie) beheert o.a. de evenementenwagen die als bekroning op het Symphonica in Sporto project gebouwd is. Als u gebruik wilt maken van de SymphonieKar dan kunt u de gebruikersovereenkomst SymphonieKar invullen en mailen naar StgGroeVie@gmail.com.

Meer informatie over GroeVie: webpagina GroeVie

Regelement SymphonieKar: download regelement

Gebruikersoveenkomst SymphonieKar: download gebruikersovereenkomst