Bèèk ruumt op en Gruuninge ok

 

TWEEDE EDITIE ‘BÈÈK RUUMT OP EN GRUUNIGE OK’ OP ZONDAG 12 MEI!

 

Ruiken jullie het ook, de lente? Nou wij, Esther Buunen en Marion Reefs wel. Wij zijn weer flink aan het opruimen  en weten dat velen van jullie dat ook doen, meestal stellen we ons de vraag: Wat doen we met al onze spullen? Tegenwoordig zijn de kringloopwinkels en carboot-sales enorm in trek en ook de garage-sales worden steeds populairder. We gunnen onze spullen graag een tweede leven, weggooien is toch zonde. Daarom hebben we besloten om voor de tweede keer een garage-sale te organiseren voor onze dorpen Vierlingsbeek en Groeningen.

 

We gaan dit doen op zondag 12 mei van 10 tot 14 uur. We gaan hier flinke promotie voor maken en doen dit nu al via facebook: www.facebook.com/beekruumtop/ en gaan hiervoor ook een evenement aanmaken op facebook. Nodig je vrienden zoveel mogelijk uit om dit te liken en deel onze berichten, zodat we een flink bereik hebben en er veel kopers naar onze dorpen komen die dag.

 

Nieuw dit jaar: Kleding-outlet

De schuur bij fam. Geurts aan de Willem 1 straat 1 wordt tijdens de garagesale ingericht als een mooie kleding-outlet, mét paskamer! Heb je interesse om mee te doen met deze kledingoutlet? Stuur dan snel een email naar lisetteverploegen@gmail.com.

 

Hoe werkt het?

  • Bij aanmelding voor de kleding-outlet krijg je een verkoopnummer;
  • Je levert al je kledingstukken gesorteerd aan met een hanger(tje);
  • Aan ieder kledingstuk bevestig je een prijskaartje met daarop jouw verkoopnummer + de vraagprijs;
  • Kleding kan tussen 9 en 12 mei afgeleverd worden op de Willem 1 straat 1;
  • Per verkocht kledingstuk gaat €1,- naar het goede doel van Bèèk ruumt op en Gruuninge ok;
  • Na afloop wordt er met de verkopers afgerekend en worden de niet-verkochte kledingstukken weer door de eigenaar opgehaald.

Het is dus niet de bedoeling dat je zakken met kleren afgeeft: Kleding wordt gesorteerd, op een hanger en geprijsd aangeleverd. Het gaat om goed verkoopbare kleding en het is geen alternatief voor de 'zak van max'!

 

Meld je aan via: lisetteverploegen@gmail.com


Alle bewoners van Vierlingsbeek en Groeningen kunnen hieraan mee doen, er wordt wel een bijdrage gevraagd van € 5,- die in zijn geheel ten goede komt voor de stichting Groevie.
Deelname kan plaatsvinden door inschrijving in de webwinkel

 

Meer informatie en inschrijven: http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/groevie/