Voetbal-schiet Toernooi

 

Op  donderdag 14 mei (Hemelvaartsdag) zal er een spectaculair nieuw toernooi gehouden worden in Vierlingsbeek. Voetbalvereniging Volharding en St. Anthonius & St. Nicolaasgilde organiseren op die dag een voetbal-schiet-toernooi. Op een gezellige manier een hele dag met elkaar bezig zijn, dat is waar het deze dag om draait.

 

Er zal in teams van 7 tegen 7 gevoetbald worden. Opvallende voorwaarde hierbij is dat er minimaal 1 dame en minimaal 1 iemand uit de leeftijdsgroep < 16 jaar of > 49jaar in het veld moet staan. Als 1 van hen scoort telt het doelpunt dubbel! Slidings zijn deze dag niet toegestaan. Het gaat om het plezier en de ontspanning, gezelligheid voor jong en oud.

 

Tussendoor zullen de teamleden ook hun kwaliteiten op de schietbaan moeten etaleren. Met kruisbogen zal geschoten worden en ook hiermee valt een beker te winnen. Elk team moet bovendien ook sjoelen, zodat ook hier geldt dat er ontspanning is voor jong en oud.

 

Vanaf 9:15 begint de dag. Met alle deelnemers en supporters samen zullen we gezamenlijk ontbijten (dit is inbegrepen bij het inschrijfgeld van €12,- per team). Tijdens het ontbijt zal de loting verricht worden, zodat iedereen kan zien wie de tegenstanders van die dag zullen zijn. Vervolgens gaan we een gezamenlijke warming up doen onder begeleiding van een sportinstructeur. Daarna kunnen de wedstrijden beginnen. Tijdens de gehele dag zal Malibu Sound zorgen voor een lekker stukje muziek. Voor de kleintjes is er een springkussen. Zowel op het veld, langs het veld als op het terras zal het een mooie dag worden.

 

Heb jij zin om met je vriendengroep, je familie, je buurtvereniging of wat dan ook mee te doen? Zorg dat je een team compleet krijgt van maximaal 12 personen. Lees de reglementen uit de bijlagen door en vul vervolgens het inschrijfformulier in. Mail dit vervolgens naar symphonicainsporto@gmail.com. Als je vragen hebt kan je deze ook mailen naar dit adres.

 

We zijn ook nog op zoek naar vrijwiliggers voor deze dag. Vind je het leuk om deze dag mee te helpen met opbouwen, tappen, etc dan kan je een mailtje sturen naar koenverstegen@plusverbeeten.nl