Grote dorpsbarbecue in Vierlingsbeek

 

In navolging van het succes van verleden jaar zal ook nu op zaterdag 11 augustus in Vierlingsbeek de geur van geroosterd vlees de boventoon voeren.
Op die dag is het feest in Vierlingsbeek want de kermis is weer in het dorp.
Gezellig samen aan tafel met vrienden, familie en kennissen. Genieten van de dorpse sfeer van de kermis. Gezellig een glaasje drinken.


We bieden u diverse BBQmogelijklheden aan, waarvoor u, als u aan wilt sluiten, een knipkaart dient te bestellen

  • Kinderbarbecue voor € 5.00 bestaat uit een hamburger, Twee heerlijke pannenkoeken die de kinderen zelf mogen oppimpen in de spciale pannenkoekenoppimphoek, een schep vruchtenbowl, stokbrood en saus.
  • Barbecue Smalluxe voor € 10.50 bestaat uit een een hamburger, een gemarineerde zalmspies, een kipspies, een portie rauwkostsalade, een portie koude, een schep vruchtenbowl, stokbrood en saus.
  • Barbecue normaal voor € 11.50 bestaat uit een barbecueworst, een hamburger, een kipspies, een gemarineerd speklapje, een portie rauwkostsalade, een portie koude schotel, een schep vruchtenbowl, stokbrood en saus.
  • Barbecue XL voor € 13.50 bestaat uit een barbecueworst, een hamburger, een gemarineerde zalmspies, een gemarineerd speklapje en een kipspies, een portie rauwkostsalade, een portie koude schotel, een schep vruchtenbowl, stokbrood en saus.
  • Vegetarische barbecue voor € 10.50 bestaat uit een vegetarische spies, een vegetarische burger, een vegetarische groenteschijf een porties rauwkostsalade, een schep vruchtenbowl, stokbrood en saus.

 

Natuurlijk is er een vers getapt pilsje en volop wijn en fris te koop.
Om alles goed voor te bereiden moeten we natuurlijk weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Daarom kunt u vanaf nu t/m zondag 5 augustus barbecuebonnen bestellen via:
http://www.vierlingsbeek-groeningen.nl/verkoop-verhuur


Dit alles gaat gebeuren op het terras bij de feesttent op het Vrijthof (samenwerking van Concordia en De Wildeman). De tent is open vanaf 17.00 uur en vanaf 18.00 uur kunt u starten met lekker smikkelen en smullen.


Samen gaan we de Bekse kermis nog veel leuker maken.


U doet toch ook mee?
Het Kermiscomité