Werkzaamheden Ziggo op 19 januari

 

Ziggo voert maandag 19 januari in onder meer Cuijk, Mill en Boxmeer werkzaamheden uit om zijn netwerk gereed te maken voor de toekomst. Daarmee is het één van de eerste plekken in Nederland waar Ziggo zijn netwerk aanpast.

 

Voor de meeste bewoners betekent dit dat het beeld op zwart komt te staan. De Ziggo abonnee moet zelf actie ondernemen en eenmalig de zenders opnieuw instellen. Als de zenders daarna automatisch opgezocht zijn, ziet de kijker al direct een uitbreiding van het zenderpakket. Zo zijn er méér zenders in HD-kwaliteit en álle Nederlandse regionale zenders te zien.

 

Stappenplan:

Klanten ontvangen via een brief en e-mail uitgebreide informatie en een stappenplan hoe zij de zenders opnieuw kunnen instellen. Het kan zijn dat mensen hierbij hulp nodig hebben. In het centrum van Cuijk, Grave, Schaijk, Zeeland, Mill, Haps, Wanroij, Uden, Veghel, Erp, St. Anthonis, Boxmeer, Vierlingsbeek en Overloon zijn servicepunten van Ziggo waar de klant met vragen terecht kan. Ook bij enkele elektronicawinkels is hulp te verkrijgen.

 

Hulp van de buren:

Klanten die het een kleine moeite vinden hun hulp aan te bieden bij het zoeken van de zenders, hangen een poster voor het raam. Buren kunnen daar dan aanbellen voor hulp. Op die manier helpen bewoners elkaar en kan iedereen weer TV kijken.