Playstations in de kast voor Outdoor Soccer Concordia

 

VIERLINGSBEEK - Voetbal gewoon op straat of op het dorpsplein. Waar zie je dat tegenwoordig nog? De liefhebbers hiervan komen op eerste pinksterdag 24 mei in Vierlingsbeek volop aan hun trekken. Het traditionele Volhardingveld en de ook al bijna traditionele playstations worden dan een dag ingeruild voor het echte werk. Technische voetbalhoogstandjes van jong tot ‘oud’ op het voetbalplein bij hoofdsponsor Concordia voor de deur.

 

Het toernooi is al weer enkele jaren geleden verhuisd van het Vrijthofplein naar het inmiddels vertrouwde Vrijthofgras. Daar op de ‘Cuadrado del Concordia’ zullen vooral lokale en enkele regionale voetbalkunstenaars in een kleine piste met ‘boarding’ hun vaardigheden weer vertonen. De Messi-panna’s zullen ontelbaar zijn.

 

Aftrap

De aftrap van het ZVV Concordia Outdoor Soccer Toernooi is aan de jeugdteams, grotendeels zijn dit F- tot en met C-junioren van 9.00 tot 14.00 uur. De rest van deze sportieve dag is bedoeld voor de B- en A-junioren en senioren teams van 14.00 tot 22.00 uur.

 

Aanmelden

Aanmelden kan bij Marc Oudenhoven (marc.oudenhoven@planet.nl; mobiel: 06-22201989), bij Sander Oudenhoven (s.oudenhoven@gmail.com; mobiel: 06-46388013) of via ZVVConcordia@gmail.com. U kunt zich inscrhijven via het bijgevoegd inschrijf formulier.

 

Outdoor Soccer

Voor het ZVV Concordia Outdoor Soccer Toernooi geldt: een team telt één doelman, drie veldspelers en een aantal wisselspelers. Voetbalschoenen zijn niet toegestaan, wel sport/gym/zaalschoenen. Naast een muzikale omlijsting wordt ook voor een hapje en een drankje gezorgd.