Vriendschappelijk toernooi Judoclub Randori Vierlingsbeek

 

Op zondag 23 april werd in de dojo van judovereniging Kodokan een vriendschappelijk judotoernooi gehouden tussen de judoverenigingen van Vierlingsbeek, St Anthonis, Heumen, Gennep en Wanroij.

 

Elke 2 maanden worden in de verschillende dojo’s van deze verenigingen vriendschappelijke wedstrijden georganiseerd. Plezier en wedstrijden leren judoën staan hierbij voorop.

 

Om 09.30 uur zaten alle judoka’s in één lange rij op de mat om gezamenlijk te groeten. In het Judo is dit een gebruikelijke manier om elkaar succes en respect te wensen voor de start van de wedstrijden.

 

Na het groeten werd een gezamenlijke warming-up afgewerkt, daarna werden de poule-indelingen bekend gemaakt gevolgd door de aanvang van de wedstrijden.

 

De wedstrijdtraining (die vanaf oktober worden aangeboden) aan de judoka’s va Judoclub Randori beginnen hun vruchten af te werpen. Veel mooie punten en podiumplaatsen waren het gevolg.

 

De uitslagen per poule zijn via onderstaande download te zien.

Judoclub Randori Vierlingsbeek e.o. traint elke dinsdagavond vanaf 18.00 uur in de gymzaal van Basisschool Laurentiushof te Vierlingsbeek.

 

Lijkt het judo je een leuke sport, kom dan gerust een keer kijken (of meedoen).

 

Voor meer informatie kijk op onze website: http://www.judo-vierlingsbeek.nl/

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur Judoclub Randori Vierlingsbeek e.o.