Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint!

 

Vierlingsbeek, november 2021

 

Gelukkig, dit jaar kunnen we met zekerheid zeggen dat Sinterklaas weer Vierlingsbeek en Groeningen zal verblijden met zijn aanwezigheid. Door de maatregelen rondom COVID – 19, zal de ‘intocht’ van de Sint en zijn Pieten er dit jaar anders uit zien, maar dat het een groot feest zal worden, staat vast!

 

Sinterklaas zal dit jaar Vierlingsbeek bezoeken op zaterdag 13 november. Komt hij met de trein, per boot, fiets of toch gewoon op Ozosnel? Dat weten we niet. Er zal namelijk geen echte intocht zijn en we zullen Sinterklaas dus niet gezamenlijk onthalen. Vanwege de voorbereidingen en de mogelijk wijzigende maatregelen hebben wij voor een doorstroomevenement gekozen, zodat iedereen gespreid kan komen en controle niet nodig is.

 

Op zaterdag 13 november zal Sinterklaas tussen 14.30 uur en 17.30 uur aanwezig zijn in de grote gymzaal in de basisschool. Daar is de gelegenheid om een tekening of knutselwerkje aan de Sint te geven, Sinterklaas een hand te geven, je verlanglijstje te overhandigen of om op de foto te gaan met de Goedheiligman. Op het schoolplein van de midden- en bovenbouw zijn er verschillende activiteiten te doen of te bekijken, als het weer het toelaat. 

 

De ingang van dit defilé is aan de achterzijde van de school, bij de kleuteringang en de grote fietsenstalling. Vanuit daar loop je naar de gymzaal om de Sint te ontmoeten, waarna je op het plein verder kan spelen en ontdekken. 

 

Verder is het leuk als jullie onze Facebookpagina: ‘Sint in Vierlingsbeek en Groeningen’ volgen. Wanneer er nog wijzigingen zijn voor deze dag, zullen wij die daar communiceren, als wel op de websites www.vierlingsbeek-groeningen.nl en www.ilovevierlingsbeekgroeningen.nl    


Sinterklaascomité Vierlingsbeek