Vivara belevingsdagen op 15 en 16 juni

Op 15 en 16 juni aanstaande is het weer zo ver: de Vivara Belevingsdagen! Tijdens dit exclusieve evenement kunt u – onder het genot van een kopje koffie of thee en iets lekkers – de producten van Vivara bekijken, vragen stellen aan onze deskundige medewerkers en artikelen tegen een aantrekkelijke korting aanschaffen en direct meenemen. Tover uw tuin of balkon ook deze zomer voordelig om tot een waar dierenparadijs!

 

Workshop

Graag creatief bezig? Volg dan een workshop ‘vlinderkast maken’ onder leiding van onze enthousiaste medewerkers en verras de vlinders in uw tuin daarna met een zelfgemaakte, vrolijke creatie. Genieten van natuur? Maak dan een wandeling door de Vivara Natuurtuin. Tijdens uw wandeling komt u geregeld informatieborden tegen over dieren en planten en kunt u met uw eigen ogen zien hoe de producten van Vivara in de praktijk worden gebruikt.

 

Aanmelden

Het aantal klanten dat we tijdens de Vivara Belevingsdagen kunnen ontvangen is beperkt. Wilt u hierbij aanwezig zijn, meld u hier dan snel aan. Geef aan op welke dag u wilt komen en met hoeveel personen. De eerste 500 aanmeldingen krijgen een persoonlijke uitnodiging. Op vertoon van deze uitnodiging ontvangt u op 15 of 16 juni een leuke attentie.

 

Bekijk alle informatie op de website van Vivara.