Gryphus presenteert: Vinylavond Op losse groeven + Cabaret met Marlon Kicken + Concert van The Grinch + Aanmelden voor quiz Witte Gei't + Op groot scherm: WK Voetbal 2022

vrijdag 2 december > vinylavond > OP LOSSE GROEVEN met DJ’S JOLANDE VAN ELS & LINDA DENISSEN + DJ’S THEO SMITS & GERRIT GOORTS + DJ’S ROB GERRITS & JASPER MOESKOPS

Vinyl is weer helemaal terug van nooit weggeweest. Alle reden om de pick-up weer van zolder te halen en een paar liefhebbers uit te nodigen om thuis in de platenkast te gaan snuffelen. Zie hier het concept van Op Losse Groeven, een avond vol krakende platen, mooie hoezen, 33 en 45 toeren, jeugdsentiment, oude en jonge hipsters, beminnaars en (amateur) dj’s met een liefde voor muziek. Jolande van Els, Linda Denissen, Theo Smits, Gerrit Goorts, Rob Gerrits en Jasper Moeskops zijn de vrienden van het vinyl die de uitdaging hebben aangenomen en allemaal een kist vol zwart goud hebben meegebracht. Het resultaat is een ratjetoe aan popmuziek: 60’s, 70’s, 80’s, 90’s, zero’s, ten’s, rock ‘n’ roll, blues, hardrock, classic rock, smartlap, punk, new wave, Nederpop, hiphop, reggae, ska… Van Eurythmics via Greta Van Fleet naar The Cats, van Green Day via Fleetwood Mac naar Editors en van Heikrekels via The Police naar Nothing But Thieves. En weer terug natuurlijk. Zonder twijfel wordt dit een heerlijk feest der herkenning. Vanaf half negen gaat de naald in de groef!

aanvang: 20.30 uur > entree: gratis

 

vrijdag 9 december > cabaret > MARLON KICKEN > DRAADLOOS (try-out)

Om gek van te worden… of om uit je dak te gaan van plezier. Niet ‘gewoon’ Marlon Kicken maar beter, leuker, mooier, sexyer, cooler en toch gewoon Marlon. Marlon moet eerlijk bekennen dat hij de rode draad wel eens compleet kwijt is. Waarom? Hij heeft geen idee. Wanneer hij die draad dan weer oppakt? Waarschijnlijk na de show. Als jij na deze hilarische negentig minuten ook de draad kwijt bent is dat geen probleem. Dan heb je een leuke avond gehad! Maar als jij het wel snapt… PLEASE HELP MARLON!

 

Marlon Kicken komt met zijn vierde show weer naar Vierlingsbeek om zijn vreugde voor het leven, zijn gekke visie en zijn kromme inzichten met veel humor met jou te delen. Heb je nog nooit eerder een show van deze comedian gezien? Dan moet jij zeker in de zaal zitten! Hij staat namelijk bekend om zijn geweldige relaxte stijl en de interactie met zijn publiek. Geen zaal is te groot of te klein voor Marlon die iedereen meeneemt en een geweldige avond bezorgt.

zaal open: 20.30 uur > aanvang: 21.00 uur > entree: 12,50 euro | <20 jaar: 9,50 euro > reserveren: www.gryphus.nl of 0478.630508 > win gratis kaarten bij PLUS Verbeeten

 

zaterdag 17 december > concert > THE GRINCH

The Grinch is een classic rockband bestaande uit vier zeer ervaren muzikanten uit het noordoosten van Brabant en het zuiden van Gelderland aangevuld met zanger en frontman Hans Koelen uit Vierlingsbeek. Na tien jaar lang Nederlandstalige volksmuziek te hebben gezongen heeft Hans zich vier jaar geleden aangesloten bij de band en keert hij terug naar zijn enige echte liefde: de rockmuziek. The Grinch speelt ijzersterke covers uit de jaren 60, 70 en 80 van onder andere Deep Purple, Jimi Hendrix, Santana, Supertramp, Toto, Bad Company, Alice Cooper, Gary Moore en heel veel meer. Uiteraard voorzien van wat ze zelf noemen een speciaal ‘Grinchsausje’: meerstemmige zang op een stevig bedje van bas en drums gelardeerd met fraai toetsenspel en passievol gitaarwerk. Komt dat zien! Meer dan twee uur lang!

zaal open: 20.30 uur > aanvang: 21.00 uur > entree: 5,00 euro

 

vrijdag 6 januari > quiz > WITTE GEI’T?

De donkere dagen rond Kerst zijn bij uitstek geschikt om eens een avond lekker lang te quizzen. Na het succes van de voorgaande twaalf edities is het vanavond dus tijd voor Witte Geit’? nummertje dertien. Een quiz voor teams want twee weten immers meer dan één, en drie nóg veel meer. De vragen zijn pittig, de onderwerpen zeer uiteenlopend. Laat maar werken die grijze massa, laat het maar kraken daarboven. Hersengymnastiek voor gevorderden. Heerlijk!

 

Doe mee met dit grootse kennisspel en meld je met jouw team (maximaal acht personen) vanaf 1 december, 10u aan via www.gryphus.nl. Eenlingen kunnen zich aansluiten bij een willekeurig team. Maar U kunt het natuurlijk ook allemaal beter staan te weten aan de zijlijn.

zaal open: 20.00 uur > aanvang: 20.30 uur > entree: gratis > aanmelden vanaf 1 december, 10u

 

WK VOETBAL 2022 - ACHTSTE FINALE

De Oranje mannen zijn op stoom.. en mogen daarom op 3 december spelen tegen het team van de Verenigde Staten. Ook deze wedstrijd (en eventuele ook de volgende) wordt weer uitgezonden op een hééél groot scherm. Inclusief een pooltje, hapjes, tierlantijnen, toeters en bellen.

  • zaterdag 3 december: Nederland-Verenigde Staten

aanvang: 16.00 uur > entree: gratis

 

in petto

  • maandag 26 december > wandelclub > KERSTWANDELING
  • maandag 26 december > bj baartmans kerstconcert #28 > BJ’S WINTER WONDERBAND
  • dinsdag 27 december > talkshow > UUT UT KÖPKE VAN JEU
  • vrijdag 6 januari > quiz > WITTE GEI’T? > aanmelden vanaf 1 december, 10u
  • vrijdag 13 januari > cabaret > KEES VAN AMSTEL
  • zaterdag 14 januari > darts > THE GRYPHUS OPEN
  • zaterdag 28 januari > concert > BEUKFEEST: X-TINXION + RAZORBLADE MESSIAH + HEADLESS HUNTER

 

-----

Gryphus?

Grotestraat 18a | Vierlingsbeek | 0478.632053 | www.gryphus.nl