Presentatie van de Kandidaat- Burgemeesters en het uitkomen van het Boerenbruidspaar

 

Boeren, burgers en buitenlui,

 

Nu alles toch anders is dan anders, is ook de presentatie van de Kandidaat- Burgemeesters en het uitkomen van het Boerenbruidspaar anders dan anders:
Op zaterdag 9 oktober neemt Burgemeester Van Soest afscheid in Groeningen. Aansluitend, om 19.00 uur (!) worden de Kandidaat- Burgemeesters voorgesteld. Er zijn weer 3 inwoners uit Vierlingsbeek en Groeningen die zich op carnavalsdinsdag verkiesbaar stellen als Burgemeester van Bèèk en Gruuninge. 

 

Zij zullen alle 3, na hun presentatie op 9 oktober, er op uit trekken om jullie ervan te overtuigen dat hij of zij de béste kandidaat is. Zij zullen er op uit trekken om jullie ervan te overtuigen dat je op hém of háár moeten stemmen! Zij zijn enthousiast en gedreven om Burgemeester van Bèèk en Gruuninge, Tonnie, op te volgen en de burgemeestersketting een jaar te mogen dragen! Zij willen alle drie graag het Boerenbruidspaar van dit jaar op dinsdag met de carnaval in de onecht verbinden!

 

Dit nieuwe, enthousiaste Boerenbruidspaar wordt ook deze avond aan jullie voorgesteld: rond de klok van 20.30 uur komt dit Boerenbruidspaar uit.

 

Iedereen is van harte welkom deze avond aanwezig te zijn! 
Eindelijk weer een feestje! Dus kom allemaal:

 

Zaterdag 9 oktober, 19.00 uur, De Zandpoort te Groeningen

 

Legitimatie en CoronaCheck verplicht.

Dit is de laatste avond dat de blauwe Zandpoort-munten ingeleverd kunnen worden tegen een consumptie, niet tegen contanten.