Muziek op de Maas 2017

 

Na een kleine pauze weer terug van weggeweest!

Op zaterdag 24 juni 2017 organiseert ZEV (Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek) Muziek op de Maas.
Muziek op de Maas zal plaatsvinden in de inmiddels vertrouwde maaswei bij de brug over de molenbeek nabij het pontveer.

 

Toeschouwers kunnen zoals vanouds genieten van muziek in zeer uiteenlopende stijlen in een bijzondere sfeervolle ambiance. Met veel liefde en aandacht is er een prachtig programma samengesteld met Kladderadatsch, The King Size trio en natuurlijk niet te vergeten ZEV en ZEV-light. Laat U verrassen!

 

Om 19.30 word je bij de entree verwelkomd door de vrolijke noten van Kladderadatsch. Het oudste en nog actieve straatorkest, opgericht in 1974. Wees welkom en zing mee met oude strijdliederen! 

 

Daarna wordt het publiek uitgenodigd om zich richting het ponton te begeven, wat speciaal voor Muziek op de Maas ingevaren is. Hier kunt u genieten van optredens van ZEV en ZEV-Light. Daarna draait het publiek een kwartslag om te genieten van ZEV-intermezzo: een nieuw programmaonderdeel. ZEV in een andere vorm; een duo, een mannenkoor, moeders en dochters en het Benkske an de Maas.

 

Al dansend op de klanken van King Size Trio sluiten we de avond af. Rockabilly en Countryboogie uit de Fifties! Met het Kingsize Trio ga je helemaal terug naar de Good Ole' Days van James Dean, Elvis Presley, High School Proms, pick-up trucks en Cadillacs. Een geweldige band voor iedereen die zin heeft in een ouderwets feestje.

 

Muziek op de Maas begint om 19.30 uur op de Staaiweg in Vierlingsbeek nabij bij het pontveer Vierlingsbeek-Bergen. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa bij het bruggetje: volwassenen €6, kinderen 12-16 jaar €3 en basisschoolleerlingen gratis. Voor uw eigen comfort neem gerust een stoeltje of deken mee.

 

Samen met de ondergaande zon, de opkomende maan en mooie muziek genieten van een zwoele zomeravond.

 

www.zev.zingt.nl