GRATIS Bootcamp Challenge in Vierlingsbeek!

 

Deze challenge is geschikt voor jong (vanaf 18 jr) en oud en voor zowel beginner als gevorderde; voor iedereen dus!

 

Wil jij nog wat kilo’s verliezen voor de zomer, fitter en/of sterker worden èn blijven en dit op een gezonde manier? Maar heb je misschien zelf niet de motivatie of wil je graag aan de slag maar weet je niet hoe? Twijfel dan niet langer en geef jezelf op voor deze fantastische mogelijkheid.

 

In een periode van 6 weken ga je met jezelf de challenge aan om de beste versie van jezelf te worden op het gebied van afslanken, betere conditie, meer spiermassa of gewoon fitter worden. De challenge bestaat uit wekelijks samen buiten sporten en een fittest in week 1 en week 6 van de challenge. Elke week zijn er twee mogelijkheden (maandagavond 19.45 uur en donderdagavond 19.45 uur) om mee te gaan sporten. We starten en eindigen de challenge met een fittest, zodat je je eigen vooruitgang goed kan zien.

 

De challenge start op maandag 11 april 2016 met een introductie, uitleg van de challenge en fittest. We verzamelen om 19.30 uur bij het Joffershof in Vierlingsbeek.

 

De challenge is 100% GRATIS. Herstelshake en sportdrank zijn beschikbaar.

 

Tijdens de challenge krijg je van ons:

  • Persoonlijke Coaching
  • Voedingsplan
  • Gratis 24 fit Bootcamp challenge
  • Kennis over een gezonde levensstijl
  • Gezellige groepsapp en motivationals
  • Kans op een leuke prijs bij goede resultaten

 

Aanmelden kan via Facebook (er wordt per challenge een evenement aangemaakt), via ons contactformulier op http://www.samenengezond.nl/ of bel/app 06-23369044.

 

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte: 24Fitclub Land van Cuijk

 

Johan en Rachel Jansen