Grootse opening Bèkse pumptrack

Zaterdagmiddag werd de Bèkse Pumptrack officieel geopend door initiatiefnemer én voormalig BMX’er Sabine Schoenmakers. Hierna liet Sem Lourensen (14 jaar – én geplaatst voor NK, EK én WK BMX) zijn kunsten op de baan zien.

 

Zonder de vele ondernemers, vrijwilligers die meegeholpen hebben om de baan te maken en de financiële ondersteuning was het nooit gelukt. Hartelijk dank: Rabobank fonds Maatschappelijke projecten, Bèkse Bruggenloop 2016, Dorpsraad Vierlingsbeek, Rabobank clubkascampagne 2016 en 2017, gemeente Boxmeer, de buurtbewoners van de Legt, werkgroep Pumptrack, bestaande uit: Jeroen Weijmans, Sabine Schoenmakers, Ed Teunissen, Dave Simons, Kristian Michiels, Lisette Verploegen (namens GroeVie) en Juul de Bont (namens Dorpsraad).

 

Tijdens de opening zijn er veel filmpjes en foto's gemaakt. Een aantal foto's is bij dit bericht gevoegd. De video's van de opening van de track, fietsende Bèkse jeugd en een GoPro-filmpje van Tijn de Bruijn zijn (ook zonder inlog) te bekijken op de Facebook pagina van Groevie.