Rozen voor 'helden van de supermarkt'

‘De helden van de supermarkt’. Zo noemde voorzitter Jan Spee van KBO Vierlingsbeek vrijdagmorgen het personeel van de plaatselijke PLUS Verbeeten.

 

Voor hun inzet en klantvriendelijkheid in deze coronatijd werden alle medewerkers in de bloemetjes gezet. Of, beter gezegd: in de rozen. Want twee leden van KBO Vierlingsbeek besloten een deel van hun vakantiegeld uit te  geven aan 70 bossen rozen. “Als hart onder de riem voor alle medewerkers op de werkvloer.  Ook zij  verdienen het dik en dubbel, net als het zorgpersoneel, brandweer- en politiemensen en al die anderen die onze maatschappij in deze periode draaiende houden.”

 

Bij de bosjes rozen zat een bedankkaartje van de twee gulle gevers, twee senioren uit de Merletgaarde die anoniem willen blijven.  ‘Dankzij jullie inzet kunnen wij allen onze boodschappen doen bij PLUS Verbeeten Vierlingsbeek. Geweldig. Applaus en een warm hart  waard!’, zo vermeldt de tekst in het getekende hart op de kaart.

 

De bijeenkomst voor de supermarkt in hartje Vierlingsbeek werd muzikaal opgeluisterd door Willy van den Bogaard en Marius Cuijpers.  “Het personeel heeft extra veel uren gewerkt in deze extra drukke coronatijd, maar dat is voor niemand een probleem geweest”, zegt bedrijfsleider Ruud Peeters. “Maar het is natuurlijk altijd leuk om te horen dat je klanten tevreden zijn. We waarderen deze actie dan ook zeer."