Wandelvoetbal Vierlingsbeek de sportiefste

 

Wandelvoetbal Vierlingsbeek deed op woensdag 25 april voor het eerst in zijn bestaan mee aan een toernooi, georganiseerd door Old Stars in Helmond.

 

De manier waarop Wandelvoetbal Vierlingsbeek speelde, beviel de andere teams schijnbaar ook. Diverse teams willen een wedstrijdje spelen tegen de voetballers en voetbalsters uit Vierlingsbeek. Want ook dat viel op, Wandelvoetbal Vierlingsbeek had als enige team een tweetal vrouwen in zijn gelederen. Maar zij stonden hun mannetje.

 

Het hoogtepunt van het toernooi voor Wandelvoetbal Vierlingsbeek kwam tijdens de prijsuitreiking. Door hun sportief gedrag en respect ten opzichte van de tegenstanders en de scheidsrechters werd het team de trotse winnaar van de sportiviteitsbeker, de belangrijkste prijs van het toernooi. Een bekroning van een fantastische wandelvoetbaldag. Wandelvoetbal Vierlingsbeek traint iedere dinsdag van 10.00 uur tot 11.30 uur op Sportpark Soetendaal in Vierlingsbeek. Geïnteresseerden voor wandelvoetbal, zowel vrouwen als mannen van 55 jaar en ouder, zijn daarbij van harte welkom. Indien gewenst kunnen ze meteen meedoen aan een partijtje wandelvoetbal. Deelname staat ook open voor geïnteresseerden uit andere dorpen. Niet het winnen staat voorop, de onderlinge gezelligheid en het sociale contact voeren de boventoon. En natuurlijk is het zo dat bewegen voor ouderen heel belangrijk is en blijft.

 

Bel voor informatie of om je aan te melden: 0478-631839. Of kijk op www.oldstars.nl/clubs/wandelvoetbal-vierlingsbeek/ Ook daarop is informatie over Wandelvoetbal Vierlingsbeek te vinden.