Op zaterdag 29 oktober is het zover, de 5e editie van ‘De Bèkse Biercantus’

 

Dit betekend dat we dit jaar ons eerste lustrum gaan vieren.

Voor de mensen die nog niet bekend zijn met dit fantastische evenement een korte samenvatting: lange tafels aan elkaar met banken (zoals het Oktoberfest in München), een super sfeer met een geweldige eigen ‘Cantusband’, en samenzang uit volle borst gesmeerd met bier tegen de dorst.

Voor de mensen die al beter bekend zijn met dit concept komt er dit jaar een aanpassing. In het verleden werd het bier altijd in gieters geschonken, vorig jaar hebben we een proef gedaan met glazen pitchers. Dit werd door allen positief ontvangen en dus hebben wij ervoor gekozen vanaf dit jaar alleen nog met deze glazen pitchers te werken. Verder blijft de Cantus vertrouwd als alle voorgaande jaren, deze avond staat garant voor een niet te evenaren gezelligheid omhult in een geweldige sfeer.

De cantus zelf begint om 21.00 uur en duurt tot 23.30 uur. Aansluitend is er zoals gebruikelijk een ‘afterparty’ in het café bij Concordia voor de mensen die nog willen en in staat zijn nog tot in de late uurtjes door te feesten. Dus twijfel niet meer en bestel je kaarten op http://www.beksebiercantus.nl/ en we zien U zaterdag 29 oktober om 21.00 uur bij Concordia!