Kroegentocht moet kleur bekennen!

 

Op kermismaandag 15 augustus vindt de 12de editie van de Bèkse Kroegentocht plaats. Vorig jaar was het mede dankzij Cheapass Kleurpoeder uit Vortum-Mullem een groots kleurrijk spektakel. Daarom zullen zowel de deelnemers als ook de organisatie deze editie kleur moeten bekennen. Wat de shirtkleur dit jaar wordt? Dat zal nog even geheim blijven tot kermisvrijdag 12 augustus tijdens het ophalen van de shirts bij Herberg Thijssen.

 

Uit de voorgaande edities is gebleken dat de Bèkse Kroegentocht meer is dan alleen een kroegentocht. Het staat garant voor veel vreugd, verrassingen, verschillende DJ’s en prijzen onder het genot van ‘enkele drankjes’?! Iedere deelnemer wordt ook dit jaar weer voorzien van een deelnemerspas, t-shirt, een drankje en gadget bij iedere kroeg, eten bij Gryphus, een vis of hamburger op de kermis, 2x toegang kermisattractie.

 

Net zoals de voorgaande jaren is de eerste kroeg De Vierlinden, echter zal deze start dit jaar vanaf 12.00uur in de kermistent op het vrijthof plaats vinden. De route zal zich vervolgen naar Gryphus, De Wildeman, Concordia en zal afgesloten worden bij Herberg Thijssen.

 

De kaartverkoop is reeds in volle gang en de laatste kaarten gaan nu in de verkoop. Wil jij ook deze editie niet missen? Ga dan snel naar www.beksekroegentocht.nl reserveer de kaarten en maak kans op de felbegeerde limolunch! Benieuwd naar de leuke foto’s of meer informatie? Bezoek daarvoor ook onze Facebook pagina.