Uw leefomgeving, uw belangen, uw vrijheid = onze zorg


Wij zijn dankbaar dat wij door het vertrouwen dat u in ons gesteld heeft, al 20 jaar lang geworteld zijn in de politiek van de gemeente Boxmeer. Dankzij u mogen wij de algemene belangen en de belangen van de dorpen waar wij van oudsher onze roots hebben liggen, Vierlingsbeek, Maashees, Overloon , Holthees , Groeningen en Vortum-Mullem behartigen. Dat hebben wij altijd met veel inzet en enthousiasme gedaan.


Momenteel zijn wij raadsleden van de partij VDB/LO. Helaas is deze partij te klein om in de nieuwe gemeente van Brabant (Land van Cuijk) nog een krachtig geluid te laten horen. 


Wij hebben onderzocht of wij met een grotere partij uit de drie voormalige gemeenten kunnen samenwerken. We zochten vooral een partij met wortels in de samenleving. Dát was voor ons een voorwaarde omdat we de politiek een lokale kleur willen blijven geven. Het mag voor ons geen ver-van-mijn-bed-show zijn. Want het gaat immers om úw leefomgeving, úw belangen en úw vrijheid. 


Na een aantal gesprekken met diverse partijen hebben wij het besluit genomen met wie wij een nieuw politiek begin willen maken. De partij met de meeste inhoudelijke en politieke overeenkomsten is Liberaal Land van Cuijk (Liberaal LVC).


Het voelt goed om politiek te kunnen voeren met partners die een scherpe focus hebben op onze topprioriteit, namelijk de inbreng en belangen van onze inwoners als rode draad voor politieke besluitvorming. Liberaal LVC heeft een brede vertegenwoordiging in de achterban uit alle dorpen van de nieuwe gemeente. Een belangrijke reden dat wij ons thuis voelen in deze nieuwe partij is dat zij net als wij met twee pootjes in de klei staan.


Liberaal LVC is een sociaal-liberale club van mensen met zorg voor uw leefomgeving, uw belangen en uw vrijheid. 


Wij leveren daar graag in de toekomst onze bijdrage aan.


Het leven is één groot feest, samen hangen we de slingers op


Eén van onze favoriete gezegdes tegenwoordig is dat het leven één groot feest is, maar dat we zelf de slingers op moeten hangen. 


Daar zit voor ons een grote kern van waarheid in. Wat is een feest, wat is leefbaarheid, wat is een fijn en zinvol leven? Dat is voor verschillende groepen mensen anders en iedereen houdt weer van andere slingers die het leven leuk maken. 


Daar willen wij politiek gezien graag op inspelen door veel met mensen te praten. Door het geluid van de samenleving te vertalen naar hoe de politiek eraan kan bijdragen dat het leven zo leuk mogelijk blijft. 
U kiest de slingers die uw leven kleur geven en wij helpen graag om ze op te hangen. 


Vragen of meer informatie?


Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons op. 


Marc Oudenhoven   

Tel: 06-22207989 

e-mail: marc.oudenhoven@mar-oil.nl 

 

Johan Hermanussen 

Tel: 06- 51283831

e-mail: johanhermanussen@hotmail.com


We helpen je graag alles om samen uw toekomst in te kleuren.


Met vriendelijke groet,
Marc Oudenhoven en Johan Hermanussen