ZEV presenteert: Carrousel

 

Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek presenteert 2, 3 en 4 juni: Carrousel: Over liefde, leven en lotgevallen.

 

Historische gebeurtenissen uit Vierlingsbeek zijn de leidraad voor deze voorstelling. Carrousel verhaalt over liefde, leven en lotgevallen in Vierlingsbeek, van het ontstaan tot en met nu, soms waargebeurd, soms met een knipoog, maar altijd met een lach en een traan!


ZEV brengt een nieuwe avondvullende voorstelling. Wellicht herinnert u zich nog de vorige show “Déjà Vu” in de prachtige spiegeltent. Dit jaar kunt u genieten van een avondvullend programma. Laat u voorafgaand aan de voorstelling verrassen, warm u aan het vuur van onze vuurvreter, verbaas u over het ambachtelijke werk van een smid, luister naar de muzikale escapades van een authentieke troubadour, geniet van de geur én de smaak van gebraden vlees en laaf u aan een heerlijk drankje. Kortom, een totaalbeleving!


Stelt u zich eens voor… een mooie zomeravond, hartje Vierlingsbeek, een prachtige buitenlocatie, tribunes met kuipstoeltjes, zang, dans en spel. Een lust voor oog en oor! Begeleid door een 13-koppig orkest brengen de ruim 60 leden van Evergreen het spectaculaire Carrousel voor u op de planken. Dat alles onder leiding van dirigente Nancy Meijer en regisseuse Wim Wijnakker, die beiden garant staan voor een hoogstaand muzikaal en theatraal aanbod.

 

Carrousel vindt plaats op het vroegere “Kloosterplein”, in de Kloosterstraat, met als achtergrond de eigen Laurentiuskerk. Met een uitgekiend lichtplan zullen de kerk en het plein zoveel mogelijk betrokken worden bij de show, waarbij de hele omgeving onderdeel wordt van deze belevenis.

 

Komt dat zien, komt dat horen, komt dat voelen, komt dat proeven!

 

2, 3 en 4 juni 2016

 

Voor meer informatie en online kaartverkoop: www.zevcarrousel.nl