Op stap met KBO Vierlingsbeek-groeningen

 

Op donderdag 28 oktober, tijdens de herfstvakantie, organiseert KBO Vierlingsbeek/Groeningen een wandeltocht voor haar leden met de schooljeugd en hun ouders/verzorgers.
Het doel van deze wandeling is: Jong en oud samen op stap, gezellig samen praten over alledaagse zaken en samen bewegen.
KBO Vierlingsbeek/Groeningen nodigt iedereen uit om deel te nemen aan deze wandeltocht. Leuk, samen met opa en oma en/of papa en mama en leden van de KBO op stap.
Deze wandeltochten worden tijdens het komende schooljaar 6 keer georganiseerd tijdens de schoolvakanties! 
Het betreft steeds een wandeling van ongeveer 5 tot 6 kilometer in en om Vierlingsbeek. Tijdens de wandeling zal een Groeter (een gids, die tijdens de wandeling vertelt over de historie van Vierlingsbeek) bij één van de plekken de historie daarvan vertellen. De eerste wandeling voert ons naar de Kapel aan de Weerd. 
Het vertrek is om 13.30 uur vanaf gemeenschapshuis Joffershof, Laurentiusstraat 2, Vierlingsbeek. Alle deelnemers, zowel jong als oud, zullen gedurende de wandeling, een veiligheidshesje dragen. Bij terugkomst in gemeenschapshuis Joffershof krijgen alle deelnemers gratis een consumptie van de KBO.
Het aanmelden voor deze wandeling graag bij Jos van Boekel, Hulder 6. tel: 0478-631839.  Email: josenwilmavb6@gmail.com Bij Jos kun je ook voor meer informatie terecht. Tot donderdag 28 oktober.