'Vers uit de muur' bij Timmermans

Boerderijwinkel Timmermans is al meer dan tien jaar hét juiste adres voor eigen aardappelen en eieren. Onlangs is voor de boerderij aan de Overloonseweg een automaat geplaatst, waardoor klanten 24 uur per dag, zeven dagen in de week bij Timmermans terecht kunnen voor eieren en aardappelen.

 

De automaat is een aanvulling op de winkel, want die blijft natuurlijk gewoon open voor de verkoop van eieren, aardappelen en alle andere producten. In de winkel worden ook seizoensproducten, andere soorten groenten en fruit, perkplanten, kipproducten en huisgemaakte soepen verkocht.

 

Mariëlle en Gérard Timmermans hebben een trouwe klantenkring. “Maar we merken dat veel mensen niet weten wat we allemaal in onze winkel aanbieden. Het assortiment is in de loop der jaren steeds verder uitgebreid en gevarieerder geworden. Met de formule ‘vers uit de muur’ maken we het voor iedereen nog makkelijker om onze eieren en aardappelen te kunnen kopen. In de toekomst gaan we wellicht  meer van onze producten vanuit de automaat verkopen.”

 

De automaat werkt heel simpel. De klant kan eenvoudig zien welke producten in de vakken zitten. Het geld (munt- of briefgeld) wordt in de automaat geworpen (ook contactloos betalen kan) en vervolgens wordt de keuze gemaakt. Het vak gaat automatisch open en het product kan gepakt worden. Ieder vak heeft een eigen prijs. De automaat geeft automatisch het wisselgeld retour.

 

Boerderijwinkel Timmermans, Overloonseweg 11, 5821 EE Vierlingsbeek, telefoon: 0478-631243, Facebook @timmermansvierlingsbeek, website www.timmermansvierlingsbeek.com, e-mail: info@timmermansvierlingsbeek.com.  Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18.30 uur, zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur.

 

Foto: Rikus ten Brücke.