Belangrijke info (1) Rowwen Hèze op 5 juli!

 

Rowwen Hèze en De Plus spaaractie.

Komende maand gaan wij u via de dorpswebsite van Vierlingsbeek-Groeningen en het blad Globaal op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen betreffende Rowwen Hèze Open Air op zondag 5 juli a.s. op het Vrijthof hier in Vierlingsbeek.

 

Deze week willen wij u erop attenderen dat u nog tot zondag 21 juni uw verkregen kortingsvouchers van De Plus kunt verzilveren tot een geldig ticket, doe dit via www.ticketpoint.nl of rechtstreeks via onderstaande link. Hier kiest u uit de Plus spaaractie, dan kunt u tot max. 10 vouchers tegelijk verzilveren voor een vaste boekingsprijs. Voorkom teleurstelling en wissel uw kortingsvouchers op tijd in voordat het niet meer mogelijk is.

 

Na zondag 21 juni zijn uw vouchers niet meer geldig en kunt u alleen nog maar reguliere tickets kopen voor de prijs van € 22,50 excl. Fee. Dus laat uw vouchers niet verloren gaan heeft u er over geef ze dan door aan inwoners of kennissen die er nog geen hebben.

 

Indeling van de dag:

Op zondag 5 juli zal om 12.00 uur het sport en spelprogramma van Symphonica in Sporto beginnen. Dit geweldige spelprogramma duurt tot uiterlijk 17.00 uur. Hierna zullen om 18.00 uur de poorten open gaan voor het avondprogramma. Om 20.00 uur zal de band New Generation uit Vierlingsbeek de aftrap geven waarna na een korte pauze Rowwen Hèze de avond af zal sluiten met hun geheel nieuwe show 30 jaar Rowwen Hèze. Rond de klok van 24.00 uur zullen de poorten wagen wijd worden open gezet en wordt eenieder verzocht om moe en voldaan richting huis waards te gaan. De veerpond Vierlingsbeek-Bergen zal extra afvaarten doen deze avond om onze bezoekers van de andere kant van de Maas over te zetten, de laatste afvaart is 0.30 uur.

 

In de volgende informatieronde meer over terrein indeling, bereikbaarheid van het Vrijthof en de overige activiteiten die plaats vinden deze dag. Mocht u eerder op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws volg ons dan op Facebook of kijk op www.herbergthijssen.nl .

 

Groetjes namens de organisatie.
Lisette Verploegen en Maarten Hermans.