De Plus Wandel4daagse

 

12 t/m 15 mei 2022

 

De Plus Wandel4daagse in Vierlingsbeek & Groeningen komt er weer aan! Ook in deze editie kun je kiezen uit 3 verschillende afstanden, 5 / 10 / 15 kilometer. Als je wilt kun je elke dag een andere afstand kiezen, dus je bent niet verplicht om elke dag dezelfde afstand te lopen. 

 

Deze 4daagse wordt net als voorgaande jaren gesponsord door Plus Verbeeten in Vierlingsbeek, hierdoor is de hele opbrengst voor het jeugd- en jongerenwerk in Vierlingsbeek en Groeningen. 

 

De PLUS Wandel4daagse zal dit jaar gehouden worden van donderdag 12 t/m zondag 15 Mei. De start/finish is bij het JOC/Gryphus-gebouw, Grotestraat 18a in Vierlingsbeek. Op donderdag en vrijdag kan er vanaf 17.30u gestart worden en kun je finishen tot 21.00u. In het weekend is de start vanaf 13.00u en sluit de finish om 17.00u

 

Startkaarten voor 4 dagen kun je al voor de 4daagse kopen bij PLUS Verbeeten in Vierlingsbeek. Deze kaarten kosten € 6,00 of één volle PLUSpunten-spaarkaart. Aan de kassa bij aanvang van de wandel4daagse kun je ook nog startkaarten kopen, voor 4 dagen betaal je dan ook € 6,00. En als je maar 1 dag mee kunt lopen, dan kun je ook een dagkaart kopen, die kosten € 2,50. 

 

Op de finale dag is er natuurlijk weer een medaille uitreiking, als je 3 of 4 dagen gewandeld hebt met een 4 dagen kaart, dan verdien je een medaille. Voor de duidelijkheid, drie losse dagkaarten telt niet voor een medaille. Bij de uitreiking is er ook een terras, zodat we de 4daagse met zijn alle feestelijk af kunnen sluiten. 

 

Tot ziens bij de 4daagse!!