Live-stream dodenherdenking 4-mei

 

Door het Corona virus en de daarmee samenhangende maatregelen van de overheid kunnen wij de dodenherdenking in Vierlingsbeek niet op onze gebruikelijke manier plaats laten vinden. Toch vinden wij het belangrijk om er wel bij stil te staan.
Daarom hebben wij gezocht naar een alternatieve invulling, waarbij wij enerzijds rekening houden met de opgestelde maatregelen van de overheid en anderzijds stil staan bij de slachtoffers als gevolg van oorlogsgeweld.
De herdenking zal plaatsvinden zonder de gebruikelijke groepen zoals de koren, de harmonie, het gilde, de basisschool leerlingen en de vertegenwoordigers van de gemeente.
De herdenking is dus ook zonder de meest belangrijke groep t.w. de direct betrokken familieleden, bekenden van de slachtoffers.

 

Wij zijn van plan om de herdenking middels YouTube Live-Stream uit te zenden.
Via de onderstaande link kan iedereen er dan van thuis uit bij zijn.

 

De herdenking start maandag 4 mei om 19.45 uur en we beginnen met uitzenden die dag rond 19.30 uur.

 

Door op onderstaande link te klikken krijgt u de bijgevoegde pagina te zien.

http://youtu.be/ezSr5mTC2-Y

 

Probeer nu alvast even uit of het werkt. Zo niet, dan hebt u nog tijd om het werkend te maken (zie hiervoor ook de bijlage).

 

Mocht u bekenden/kennissen hebben, die wellicht ook deze herdenking bij willen wonen, dan kunt u deze uitnodiging naar hen doorsturen.

 

Mocht u nog opmerkingen of vragen hebben dan hoor ik dat graag.

 

Met vriendelijke groet,
Wim Verhofstad, namens werkgroep 4 mei; dorpsraad Vierlingsbeek
e-mail: 4meiviering@gmail.com

 

bijlage: