Koningsdag 2015 met dorpsbarbecue

 

Op maandag 27 april zal het huidige oranjecomité  in samenwerking met Herberg Thijssen  de Koningsdag 2015 gaan organiseren. Nieuw dit jaar is het onderdeel vogelhuisjes pimpen, gezellig terras met muziek en aansluitend rond de klok van 17.00 uur een dorps barbecue.

 

We beginnen deze dag om 10.30 uur met een optocht van versierde fietsen, steppen, kinderwagens enz. enz. Hierna kunnen de kinderen van de basisschool deelnemen aan een spelletjes parcours, met mooie prijzen. Verder is er voor iedereen tot de leeftijd van 12 jaar uit Vierlingsbeek en/of Groeningen de mogelijkheid om deel te nemen aan de vrijmarkt. Dus ruim je kamer, zolder of schuur op thuis en kom met je spulletjes naar deze vrijmarkt toe. Vanaf 10.30 uur kun je je plaatsje in nemen (op aanwijzing van het oranjecomité ) op het parkeerterrein tussen de kerk  en de school in. Naast het luchtkussen is er ook weer de mogelijkheid tot pony rijden. Nieuw dit jaar is het onderdeel vogelhuisjes pimpen. Iedereen die mee doet met het spelletje parcours mag een vogelhuisje uitkiezen en dit naar eigen inzicht op pimpen. Hiervoor zijn diverse spullen aanwezig en natuurlijk mag  je na afloop het vogelhuisje meenemen naar huis.

 

Ook aan de ouders is dit jaar gedacht, voor hem hebben we een gezellig terras ingericht tussen het spelletjes parcours, vrijmarkt en Herberg Thijssen in. Hier kan men al zittend genieten van de kinderen en de gebeurtenissen op het plein. Vanaf 17.00 uur kan men deelnemen aan een heuse dorpsbarbecue (voor deelname aan deze barbecue kan men zich opgeven bij Herberg Thijssen). Mochten de weergoden ons dit jaar niet zo gezind zijn, dan verplaatsen we het programma  naar binnen toe naar in de zaal van Herberg Thijssen.

 

De Dorpsbarbecue:

Wilt u hieraan deelnemen dan kunt u zich hiervoor opgeven bij Herberg Thijssen de deelname kosten zijn € 7,50 per persoon. Opgeven hiervoor kan tot vrijdag 24 april.

 

Met oranje groeten van,

Het oranjecomité  en Herberg Thijssen.